Duphaston+mio inozitol+barátcserje kombó kinek mennyi idő alatt hozott eredményt?
Én 28 évesen, 1 év próbálkozás után meddőségi központba mentem. Nem ilyenekkel bohóckodtam.
A barátcserje nekem egyébként durva cikluszavart okozott.
A meddőségiben nem is értették, hogy a nőgyógyász hogy ajánl ilyet még csak tanácsnak is.
Milyen leletek vannak rendben? :)
Első körben hormonpanel (ciklus 3.és 21.napján) ,cukortethelés,pajzsmirigy,amit ilyenkor néznek. Férjednél pedig spermavizsgálat. Ezek megvoltak?
Ha ezek megvannak,akkor szokták kérni az átjárhatósági vizsgálatot,és ezek az eredmények nem is gond,ha meglesznek a meddőségibe,ha már ezekkel mentek!
#5, igen, spermavizsgalatot és nálam petefészek tartalékot néztek először, aztán ezeket, amit leírtál. Minden ok elvileg. Orvos szerint vékony a méhnyálkahártya, amin ezek a cuccok elvileg segítenek (első babám előtt is ennél a dokinál voltunk, ő is így jött össze egy ciklus alatt, előtte fél évig semmi).
Mondta, hogy a következő lépés az inszem lenne, de én azt már nem akarom, inkább nem lesz kistesó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!