Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Duphaston+mio inozitol+barátcs...

Duphaston+mio inozitol+barátcserje kombó kinek mennyi idő alatt hozott eredményt?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok, már van egy gyerekem, a második egy éve nem akar jönni. Leleteink rendben vannak, az orvos ezt javasolta, 3 hónapja szedem, még eddig semmi, csak enyhe mellékhatások...
szept. 4. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
36 évesen, ha egy éve nem jön össze, akkor ilyen baromkodás helyett meddőségi központot kellene felkeresni.
szept. 4. 10:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted milyen orvos javasolta ezeket, és ki küldött vérvételre?
szept. 4. 10:59
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Rendes meddőségi centrumban voltál? Hol? Mert èn olyat még nem láttam, hogy egy centrumban mondjuk inszemináció helyett ilyen baromságokat javasoljanak.
szept. 4. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Én 28 évesen, 1 év próbálkozás után meddőségi központba mentem. Nem ilyenekkel bohóckodtam.

A barátcserje nekem egyébként durva cikluszavart okozott.

A meddőségiben nem is értették, hogy a nőgyógyász hogy ajánl ilyet még csak tanácsnak is.

szept. 4. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen leletek vannak rendben? :)

Első körben hormonpanel (ciklus 3.és 21.napján) ,cukortethelés,pajzsmirigy,amit ilyenkor néznek. Férjednél pedig spermavizsgálat. Ezek megvoltak?

Ha ezek megvannak,akkor szokták kérni az átjárhatósági vizsgálatot,és ezek az eredmények nem is gond,ha meglesznek a meddőségibe,ha már ezekkel mentek!

szept. 4. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 35 felett már fél év után érdemes felkeresni egy meddőségit!
szept. 4. 20:52
 7/14 A kérdező kommentje:

#5, igen, spermavizsgalatot és nálam petefészek tartalékot néztek először, aztán ezeket, amit leírtál. Minden ok elvileg. Orvos szerint vékony a méhnyálkahártya, amin ezek a cuccok elvileg segítenek (első babám előtt is ennél a dokinál voltunk, ő is így jött össze egy ciklus alatt, előtte fél évig semmi).

Mondta, hogy a következő lépés az inszem lenne, de én azt már nem akarom, inkább nem lesz kistesó

szept. 5. 09:59
 8/14 anonim ***** válasza:
E vitamin az,ami segít vastagítani a méhnyálkahártyát! Mindenképp ajánlom!
szept. 5. 10:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Ha ebben a ciklusban sem sikerült, kipróbálom 😊
szept. 5. 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Szívesen! (Én is ezt használtam)
szept. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!