Lehet, hogy ez már a klimax?
Az hogy egy menstruáció kimarad, pláne a te előzményeiddel nem jelent semmit, előfordul. Ha legalább 3 hónapon keresztül van valami, szokásostól eltérő, és nincs egyéb tünet (fájdalom, görcs, vérzés, folyás), akkor csak a 3. rendellenes menstruáció után érdemes orvoshoz fordulni. Ettől teljesen függetlenül lehet a klimax kezdete, de először van az ún. pre-menopauza, ez akár évekig is eltarthat, és a legtöbb esetben így kezdődik, hogy ki-ki marad egy ciklus, változik a hossza stb. A hőhullám 36 fokos kinti hőmérsékletnél ... na! Nekem egész nap hőhullámaim vannak. :-P :-D
Más: ha AKARTOK gyereket, akkor nagyon gyorsan menjetek meddőségi klinikára. Ha nem feltétlenül akartok, hanem csak védekezés nélkül csináljátok, aztán sikekrül ha sikerül, akkor 2 vetélés után én alaposan átgondolnám, hogy hányszor akarom ezt még megkockáztatni. Nem ismerem a kórelőzményed, de úgy tűnik a teherbeesés még sikerül spontán a korod ellenére, viszont valamiért elvetélsz, a te korodban nagy eséllyel azért, mert a petesejt már "öreg", és valami nem 100%-osan jó a szervezeted szerint az elején, osztódás, beágyazódás stb.
Petesejt minőség javító lehet a mio inozitol is, nekem ezt javasolta az orvosom
36 éves vagyok
NAGYON köszönöm, azt is szedem..4000 mg ( abból 2000 mg D-chiro inozitollal kiegészítve).
28.nap, még mindig nem jött meg és semmi jele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!