Lehet, hogy ez már a klimax?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, van egy két éves kislányom. Idén kétszer voltam terhes, sajnos műszeres befejezés lett a vége ( az utolsó 07.10-én volt).Utána 27 napra meg is jött, de ebben a hónapban nem volt ovuláció, és most a 26. nap van, és a jelét sem érzem, hogy megjön, és az előbb olyan nagyon melegem volt, mintha hőhullám lett volna, mert aztán elmúlt. Lehet ez már a klimax?
aug. 31. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy egy menstruáció kimarad, pláne a te előzményeiddel nem jelent semmit, előfordul. Ha legalább 3 hónapon keresztül van valami, szokásostól eltérő, és nincs egyéb tünet (fájdalom, görcs, vérzés, folyás), akkor csak a 3. rendellenes menstruáció után érdemes orvoshoz fordulni. Ettől teljesen függetlenül lehet a klimax kezdete, de először van az ún. pre-menopauza, ez akár évekig is eltarthat, és a legtöbb esetben így kezdődik, hogy ki-ki marad egy ciklus, változik a hossza stb. A hőhullám 36 fokos kinti hőmérsékletnél ... na! Nekem egész nap hőhullámaim vannak. :-P :-D

Más: ha AKARTOK gyereket, akkor nagyon gyorsan menjetek meddőségi klinikára. Ha nem feltétlenül akartok, hanem csak védekezés nélkül csináljátok, aztán sikekrül ha sikerül, akkor 2 vetélés után én alaposan átgondolnám, hogy hányszor akarom ezt még megkockáztatni. Nem ismerem a kórelőzményed, de úgy tűnik a teherbeesés még sikerül spontán a korod ellenére, viszont valamiért elvetélsz, a te korodban nagy eséllyel azért, mert a petesejt már "öreg", és valami nem 100%-osan jó a szervezeted szerint az elején, osztódás, beágyazódás stb.

aug. 31. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:
A meddőségi klinikán meg az "öreg" petesejttel sok mindent amúgy sem tudnak csinálni :/ Szerintem itt a mázli, ami max segít. Csak én szeretnék, de azért védekezés nélkül szexelünk....:D
aug. 31. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
43 évesen, hogy lehet ennyire buta valaki?
aug. 31. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok: mivel neked még van spontán peteérésed, egyelőre viszonylag rendszeresen, és 8 hónap alatt 2x spontán teherbeestél, veled PONT tudnának kezdeni valamit a klinikán, de hát te tudod. Az utolsó mondatodra nem is mondok semmit. Arra van terved, ha a férjed bepánikol ha véletlenül mégis megmarad egy terhességed, és kifarolna belőle?
aug. 31. 14:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem farol ki . Van egy közös gyerekünk, akit imád. Amúgy meddőségi dokihoz december 30-ra kaptam időpontot....pffff
aug. 31. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vitaminokkal lehet javítani a petesejt minőségén, pl. Q10.
aug. 31. 18:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Oh azt szedek jó rég óta. Most izgulok, hogy megjöjjön. Ne klimax legyen.
aug. 31. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Petesejt minőség javító lehet a mio inozitol is, nekem ezt javasolta az orvosom

36 éves vagyok

szept. 2. 14:35
 9/9 A kérdező kommentje:

NAGYON köszönöm, azt is szedem..4000 mg ( abból 2000 mg D-chiro inozitollal kiegészítve).

28.nap, még mindig nem jött meg és semmi jele :(

szept. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!