Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi történik, ha nem veszem...

Mi történik, ha nem veszem észre, hogy terhes vagyok gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót kezdtem szedni és felmerült bennem a kérdés, hogy annyi ember esik teherbe fogamzásgátló tabletta mellett. Nem okoz ez gondot a magzatnak? Mondjuk az illető nem is gondol 2 hónapig erre és 2 hónapos terhesen is szedi még a gyógyszert. Nem lesz baj? Vagy azt a magztatot el kell vetetni mindenképpen?

Vagy könnyen eszre lehet venni,hogy teherbe esett?

Mert nekem pl nem olyan a megvonásos vérzésem mint a régi menstruációm. Sokkal kevesebb, van amikor nem jött meg. Szóval én tuti nem venném észre az elején.

(Lassan 1 éve szedek fogamzásgátlót)

Köszi a válaszokat előre is!♡

aug. 22. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kb havonta tesztelek, (mondjuk én szülés után szedhető gyógyszert szedek, ami mellett nincs verzes) hogy kivedjem ezt. Amúgy ha kéthavonta tesztelsz, még akkor sem lehet olyan előrehaladott terhesség szerintem, hogy baj legyen belőle. Egeszseges babák születnek általában akkor is, ha fogamzásgátló mellett fogannak, bár hozzáteszem, nem akarok feszültséget szítani, de aki így esik teherbe, szinte tuti elront valamit. 7 évig szedtem fogamzásgátlót terhesség előtt, sose volt baki. Majd amikor terveztük, az első hónapban megfogant. Aztán 10 hónapos lett tegnap a babám, a 6 hetes kontroll óta szedek szoptatás mellett is szedhető fogamzásgátlót. Már nincs tejem a baba kb 7 hónapos kora óta, és azt mondjak, ez a gyógyszer kevésbé megbízható is, de nekem bevált, nem váltottam le. Nem lettem terhes. Szóval nyugi, ha rendesen szeded, nem fogsz teherbe esni.
aug. 22. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es és nincs olyan bajod tőle, hogy nem rendszeres a ciklusod? :/
aug. 24. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
2# nincs is ciklusom így, hogy szedem :D néha jelentkezik vérzés, de az mas
aug. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!