A myo-inozitolt mikor érdemes szedni?
16-féle vitamint szedek enyhe IR-re (köztük Merckformint is) és nem akar jönni a baba. Endokrinológushoz is járunk természetesen, de előtte itt is kérdeznék.
Van ellenjavslat bizonyos esetekben, vagy mindenkinek javasolt? Van amin rontani tud?
16-féle vitamint? Uh.. miket? A merckformin egyébként nem vitamin..
Myo-i.-t nekem a belgyógyász reggel étkezés előtt kb fél órával javasolta, de én cukros vagyok.
Igen, tudom, hogy a Merckformin nem az, azt IR-re írták fel. Amúgy ezeket a vitaminokat mondták, hogy szedjem:
(DHEA 3x25mg, ez sem vitamin),C-vitamin,E-vitamin,Q10 400mg,(Letrox50 ezt pajzsmirigyre),Terhesvitamin jód nélkül,Bio Melatonin,Magnézium,D3 vitamin,Aspirin protect,Szelén,Merckformint XR,Bio-Cink,Velfem,Premens barátcserje,B-komplex
Lombikos vagy? Kottára uezek a gyógyszerek vtak felirva a lombikos lapomra mint ajánlott (kivéve nyilván a letrox)
Sztem próbáld ki a reggel éhgyomorra dolgot, ha megy a hasad úgy akkor meg a reggeli és a 10 orai közti időszakkal próbálkozz.
Nyilván a vitamin se árt, de a siker egyébként sztem a diéta / mozgásban van.. a vitaminok önmagában nem elegendőek.
Melyik inozitolt vetted?
#3: A WTN Myo-Inozitol Komplex kapszulát vettem.
#4: Merckformin XR-t kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!