Kórházi meddőségi szakrendelésen azt kell hazudni, hogy 1 éve próbálkozunk?
Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk, sokszor valószínűleg nincs is ovulációm. Foglalkoznak velem, ha megmondom az igazat, vagy még 4 hónapig nem mehetek?júl. 18. 11:51
11/18 anonim válasza:
10-es persze hogy elválnak... a masik oldal meg minden nélkül szülhet 13 évesen is akár, mert neki csak úgy besikerül.
Nekem kellett egy magándoki ahhoz, hogy rájöjjünk, méhsövény miatt nem tudtam teherbe esni. Hagyjuk is a magyar Eü-t. :P
12/18 anonim válasza:
Igen. Mert az allami meddosegi kozpontba ami ingyenes , allamilag finanszirozott kikotes a hazassag. Elso alkalommal vinni kell a hazassagi anyakonyvi kivonat masolatat ... Ellemben az elso konzultacio lett volna 140 000 forint nekunk es. Csak 1 inekcio lett volna 90 000 forint.. nem mind1.
13/18 anonim válasza:
12-es... nem ez a lényeg. Hanem hogy rengetegen nem akarnak házasodni manapság, így undoritó ez az elváras.
14/18 anonim válasza:
Szia! Én a debreceni meddőségibe járok fél éve... és a nőgyógyászod ad beutalót a meddőségibe. Nem voltunk házasok mikor elkezdtem járni :) és én is behazudtam az egy évet, mikor csak fél éve próbáltuk. Ha meg nem vagy benne biztos a nőgyógyász mindenben tájékoztat. A meddőségiben pedig azt mondták, hogy jó hogy nem vártunk egy évnél többet a kivizsgálással. Ha spermát akartok kivizsgáltatni akkor a párod menjen kérni beutalót, de egyébként a te gyógyszeres kezelésed (stimuláció) után mivel az az első lépcsőfok (3 hónap mulva) mind kettőtöket megvizsgálnak. Ne várj sokat és ne féljetek kérdezni! Sok sikert!
15/18 anonim válasza:
Én csak a pécsiről tudok nyilatkozni. Ott nem kellett beutaló, telefonon adtak időpontot. Állami volt, nem magán és nem kellett hozzá a házasság...
#6 voltam.
16/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a meddőségi központban elfogadják a házassági anyakönyvet, vagy igazoltan élettársi viszonyban kell lenni.
17/18 anonim válasza:
Érintettként javítanám a házassági kérdést: a kivizsgálásokhoz NEM kell házasságot igazolni. A beavatkozásnak (stimuláció) feltétele, hogy házas legyél VAGY közjegyző előtt kell nyilatkozni, hogy együtt éltek és közösen akartok gyereket, van erre valami formanyomtatványuk. Oda viszont tényleg kell, nem kezdik el, míg be nem mutatod a házassági anyakönyvi kivonat másolatát vagy a kérdéses papírt.
18/18 anonim válasza:
Nekunk az elso konzinal kertek a hazassagi anyakonyvi kivonatot addig fel se mehettunk az orvoshoz. Es igy kaptuk meg a beutalokat.. vizsgalat se tortent semmit se. Persze beutalot is kellett vinni amit nogyogyasz vagy haziorvos adhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!