Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha meddosegi kozpont alltal...

Ha meddosegi kozpont alltal kert labor nem megfelelo akkor hazon belul kezelnek vagy elkuldenek tovabbi szakrendelesekre?

Figyelt kérdés
Ertem itt a pajzsmirigy erteket pl. Koszonom
2024. jan. 13. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ szerintem, hogy mivel van baj.
2024. jan. 13. 00:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Szemelyes tapasztalatokat szeretnek :) "szerintemmel" nem vagyok elorebb ;) kulon meg nem szeretnem ezert felhivni oket hogy hogyan megy a folyamat

Koszonom

2024. jan. 13. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, csak a kérdést olvastam, azért kérdeztem, hogy mivel van gond, nem láttam a pajzsmirigyes megjegyzést. :)

Nálunk csak a konkrét nőgyógyászati problémát oldják meg helyben esetleg, a többivel szakrendelésre küldenek, de az is olyan, hogy barátnőmék inkább magánba mentek (igaz, hogy az andrológus volt), mert az államiban sose kerültek volna sorra.

2024. jan. 13. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Pajzsmirigy értéket be tudja állítani a nőgyógyász is azzal nem küldenek külön szakrendelésre. Andrológus és nőgyógyász van a meddőségi központokban ezekkel nem kell máshova menni.

Aki túlsúlyos azt van amelyik orvos elküldi hogy fogyjon le, és ha elérte az X kilót akkor jöjjön vissza, de ez nem szakrendelés kérdése.

Műtétet nem végeznek, szóval miómával, polippal szintén annyit mondanak műttesd meg és gyere vissza.

Ha a melledben csomót találnak szintén elküldeném hogy hozz papírt róla hogy nem rosszindulatú.

Ha szükséges (több sikertelen próbálkozás után) akkor immunológushoz és hematológushoz kell még külön szakrendelésre menni.

2024. jan. 13. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Férjemet pajzsmirigy problémával endokrinológushoz irányították,ők egyáltalán nem foglalkoztak vele.
2024. jan. 13. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!