Miért jött meg hamarabb a menstruációm?
9 éve követem a ciklusomat hőmérős módszerrel, mióta babát szeretnénk lh tesztet is használok. Eddig minden hónapban az ovulációs fájdalmat követően pontosan a 13. napon jött meg ez kőbe volt vésve. Ebben a ciklusban pedig az első negatív lh teszt napján éreztem a jellegzetes ovulációs fájdalmat de a szokásos 13. nap helyett a 10. napon jött meg előtte két nap barnázás előzte meg. Meggyőződésem volt hogy beágyazódási vérzés mert 8 dpo-n kezdődött aztán 9 dpo-n este (tegnap) már inkább halvány rózsaszínre váltott, ma reggelre pedig meg is jött rendesen piros vérzéssel. Csináltam azért egy tesztet biztos ami biztos természetesen teljesen negatív lett. Aggódom mert az ovulációm nem lehetett hamarabb főleg nem ennyi nappal. Ami még fontos infó lehet, hogy az ovu napján vesegörcs miatt korházba kerültem ahol Voltaren kúpot kaptam aminek a tájékoztatójában ez szerepel: A Voltaren kúp megnehezítheti a teherbeesést. Amennyiben Ön teherbe kíván esni, vagy nehézségei vannak a teherbeeséssel, csak feltétlenül szükséges esetben használjon Voltaren kúpot.
Sajnos feltétlenül szükséges volt de csak 2 db-ot használtam fel két nap alatt. Előfordulhat hogy ez okozta? Magánorvoshoz jövő hónapra kaptam időpontot
Egyébként meg a nem szteroid gyulladásgátlók, mint a voltaren, pont az ovuláció normális lezajlását akadályozzák. Ha pedig valami miatt szar az ovuláció, akkor a luteinizáció sem úgy zajlik le, és szar lesz a kialakult sárgatest is.
Még egyszer mondom, egyetlen alkalomnak nem kellene ekkora feneket keríteni.
"De úgy látom rossz kategóriába írtam ki a kérdést mert itt csak a megkeseredett rosszindulattal teli nők válaszolgatnak akiknek az okoz örömet hogy arc nélkül szavakkal bántsanak másokat a saját sikertelenségük keserűsége miatt."
Az én válaszomban (5) mit találtál megkeseredettnek és rosszindulatúnak? Utólag haragszom magamra, amikor ilyen embereknek, mint te, teljesem normális választ írok. Inkább ne írtam volna semmit. Leminősítesz MINDEN válaszolót. Szégyelld magad. Nem is értem miért érzed különbnek magad nálunk, gonosz, sikertelen nőknél. Apropó sikertelenség. Van egy gyerekem, a második pedig úton van, úgy hogy igenis volt, hogy rövidebb volt a luteális fázisom 1-1 alkalommal, és nem rohantam vele orvoshoz. És nagyon biztosan tudom, hogy a luteális fázisom volt rövidebb, nem a folliculáris. Na meg hiába van leírva a nagykönyvben, hogy mindig állandó a luteális fázis, ez azért nincs kőbe vésve. Ja, meg endokrinológia orvosi könyvben nem is szerepel ez szentírásként, inkább csak a femcafe és hasonló színvonalú oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!