Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt tapasztalatok?Két...

VTimi30 kérdése:

Clostilbegyt tapasztalatok?Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Több,mint 1 éve próbálkozunk a Babával,de sajnos nem jön össze. 1 hónapja volt méhtükrözésem,petevezetékek átjárhatóságának vizsgálata,minden rendben van.

Május 26.-án jött meg a menstruációm,29.-től napi 2x1 Clostilbegyt-et kellett szednem. Ma voltam UH-on,ahol az orvosom 3 domináns tüszőt látott(27-20-17mm-esek). Írt fel tüszőrepesztő injekciót,ma kell beadnom.Viszont a méhnyálkahártyám csak 4,4 vastag. Azt javasolta,hogy holnap este mindent bele,utána szedjem a Progesterone Exeltist 3x1-et. De így is kevés az esélye,hogy ha létrejön a terhesség,meg is marad...Volt,akinek hasonló vastagsággal megmaradt vagy összejött a Baba? Vagy ez még vastagodhat?

jún. 10. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vastagodhat még, de ez nagyon-nagyon vékony. Próbálkozzatok persze, de elég necces. E-vitamint nem javasolt az orvos? Most már szerintem késő, de következő ciklusban érdemes lehet kipróbálni.
jún. 10. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem olyan vékony. Az ovu előtt 5-7mm normális, ez csak kicsit alacsonyabb.(Ráadásul attól is függ, hol mérte, mert nem egyenletes teljesen.) Meg milyen géppel. Nekem vetélésnél beküldött a doki műtétre, mind a 2 helyen megmérték, kb.1 órás különbséggel és 3mm-rel tért el a kettő!

Na, szóval ovu után kezd nagyobb mértékben nőni. A beágyazódáshoz kell 7-8mm, arra még van ovutól kb.1hete.

Egyébként egy időben én is nagyon rákattantam erre a vastagságra, mert régen mindig dicsérték, csak aztán volt egy küretem és már soha többé nem lett olyan vastag. Már nem emlékszem pontos számokra, de középidőben volt, hogy ilyen 5,5 volt csak és arra is azt mondták, hogy jó. Aztán mégis terhes lettem. Az elsőnél 9mm volt 5hetesen. Nem maradt meg, de nem emiatt. A másodiknál szintén akkor 9,5. Akkor is kérdeztem, nem kevés ez? Másnak nem terhesen is vastagabb menstruáció előtt. Azt mondták, nem, ebben a terhességi korban jó. Neki elég volt az biztos, mert azóta is a hasamban van.

Egyébként 400mg E vitamint lehet rá szedni, a végén én is szedtem, de terhesen abba kellett hagyni.

jún. 10. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
Szia. Én méhpempőt ettem, legjobb tudomásom szerint az is vastagíthatja.
jún. 11. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Szedek E-vitamínt,eddig csak 200 mg-ot,kb 3 napja emeltem meg 400mg-ra,tegnap az orvosom pedig mondta,hogy ilyenkor 800mg-ig elmehetek. Vettem este palástfű teát is,ma kezdem el inni. Nagyon szeretnénk már Babát,és most hogy van 3 domináns tüszőm is(este beadtam a repesztő inj.is),mindent meg szeretnék tenni,hogy vastagodjon. A dokim szerint,így az ikrekre is van esélyem,de nekem tökéletes ha "csak"1 lenne,de az végre sikerüljön. Ha ez a hónap így sem fogna,akkor kezdünk lombikba.
jún. 11. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!