Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen amh értéknél stimuláljá...

Milyen amh értéknél stimulálják a petesejteket? Számít az lh,fsh,tsh értékek eredménye ehhez?

Figyelt kérdés
jún. 10. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem az AMH inkább az fsh számít, hogy megpróbálják-e a stimulációt. Ha jól emlékszem lombikos Facebook csoportokban a 15 IU/l felett nem kezdenek stimulációt.

Tsh-nak 2 alatt kell lennie (ha nem volt korábbi pajzsmirigy probléma 3 alatt is jó)

LH nem számít.

jún. 11. 11:50
 2/10 A kérdező kommentje:
3,830 tsh akkor nem jó érték?
jún. 11. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem lombik érdekel, hanem magát az ovulációs folyamatot megtámogató folyamat, lehet rosszul fogalmaztam.
jún. 11. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:

3,83 az már sok. Erre kell egy részletesebb kivizsgálás (anti-tpo, anti-tg, ft3, ft4), aztán valószínűleg gyógyszer.

Az meg hogy az orvos milyen amh és milyen fsh értékre mondja azt hogy még legyen ovuláció indikáció és mire mondja azt, hogy fordulj meddőségi központhoz inkább az teljesen egyéni.

jún. 11. 12:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor az amh érték amit ma kapok meg nem befolyasolja hogy lehet vagy nem esetembe?
jún. 11. 12:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Fsh: 11,2

E2: 407

Lh: 8,4

jún. 11. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 De, befolyásolja. Ha nagyon alacsony lombikra fognak küldeni. Nem tudom mennyi idős vagy de ha 35 felett akkor nincs sok idő sima időzített együttlétekkel vacakolni
jún. 11. 13:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Tehát a legfontosabb hormon vizsgalati eredmény az fsh? Nem is az amh?
jún. 11. 18:39
 9/10 A kérdező kommentje:

0.30 amh 3 nőgyógyászból egy lombik, egy semmi esély teherbe esni természetes úton, holott tavaly vesztettem el a babám, egy pedig biztat,vállalja az esetem.

Ennyit a szakmai elhivatottságról.

jún. 12. 14:03
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igem, számít ezeknek az együttes hatása, de ha lombik programban veszel részt, vagy kell valami stimuláció, ezeket úgyis nézik. Van akit alacsony AMH-val is stimulálnak.
jún. 20. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!