Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, mikor fog megjönni?

Lombikosok, mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés

Nem termékenyült meg sajnos egy sejtem sem, így ezúttal nem kaptam vissza embriót sem. :'(

Leszívás után 5 napig kellett várni, majd mondta a kezelőorvosom, hogy hagyjam abba a progeszteront. Én úgy el voltam keseredve, amikor mondta, hogy nem is kérdeztem semmit..

Ilyenkor mikor fog megjönni? Punkcio utáni kb. 14.nap, mint a természetes tüszőrepedés után, vagy bármikor megjöhet?

Lehet buta kérdés, de ilyenkor ha leszivja az orvos a petéket, lesz sárgatest, meg saját progi termelés a petefészkemben, vagy nem?

2024. máj. 15. 21:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

IR-re kapsz valamit? Itt felénk tolják a merkformint meg a mozgás diéta hármast, vagy akinek vannak plusz kilók nekik adnak saxendat, meg Innofolic..

Amúgy a ffiaknak is itt profertilt adnak meg valamit ami uaz mint az Innofolic csak ffiaknak van.. de amúgy kb mindegy is mert az oat eredménnyel csak icsi jön itt szóba, de pl nekünk ezzel se foglalkoztak annyira.

2024. máj. 29. 22:12
 22/27 anonim ***** válasza:

1000es merkformint. Diétát tartom, de mozgás az nincs sajnos.

Te mit szedsz?

Nektek nem is icsi volt?

Járok külön endokrinológushoz, ő ajánlott nekem sok vitamint. Azzal azért tudtam javítani az amh-n

2024. máj. 31. 21:45
 23/27 A kérdező kommentje:

Én is azt szedem csak 1500-at. (XR-t) Én mozgok is (úszni szoktam meg futni) meg diétát tartok, de ugye nekem nem IR már hanem cukorbetegség így ha nem akarok inzulinos lenni akkor nincs más lehetőség.

Szedtem / szedek sokféle vitamint én is de nem nézték az AMH-t csak egyszer, így nem tudom javult-e azóta... Gondolom nem. De.. ICSI volt, azzal nem foglalkoztak, hogy javítsanak bárhogy is a férjem eredményein. :(

Lehet nem mindenhol van így, de nekem az a tapasztalatom, hogy itt nem akarják javítani az eredményeket.. csúnyán szólva hozott anyagból dolgoznak, ha lesz eredmény, lesz ha nem nem..

Azt őszintén nem tudom eldönteni, hogy ez így okés-e, de amennyire én látom nincs arra kapacitás, hogy kivizsgálják, hogy miért van a meddőség. Ha van valamilyen peteérés, nincs kizáró ok, van egy szem sperma akkor nekimennek. Mindegy hogy az esély 1% alatti..

Amúgy lehet ha pl javitanának a ffioldali eredményen vagy ha egy alacsony AMH-t megpróbálnák vitaminnal kicsit feltornázni a nőknél akkor összejönne.. de nincs erre itt kapacitás, azt mondják korai petefészek kimerülés, mindegy milyen a ffioldali eredmény.. így is úgyis szarok az esélyek, csak az ima segít vagy a donor pete..

2024. jún. 1. 17:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen, a barátaimnál én is ezt láttam.

Az esélytelennek is neki mennek... tudok nekem mennyi esélyem van...

Csak sokat latom, hogy összetörnek a sok próbálkozásban és én előre félek, hogy velem mi lesz.

Csak akkor van javulás, ha magánban külön csinálsz más vizsgálatokat és saját kontra utána jársz.

Megpróbáljátok másik helyen vagy most egy kis szünetet tartotok?

2024. jún. 4. 11:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, a nyáron biztosan szünetet tartunk, utána meg majd alakul. Én ennek itt nem látom értelmét és már csak 2 állami alkalmunk maradt
2024. jún. 5. 06:15
 26/27 anonim ***** válasza:

Jó pihenést és feltöltődést!

Brno-t néztétek?

Nekem ezt mondták sokan, hogy ott egy donor sejtes lenne a legjobb megoldás.

2024. jún. 16. 09:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Végül vitamint írt fel a doki.

A férjemnek is visszér, de billeg hogy lehet/kell e műteni vagy sem.

Júliusban lesz DNS fragmentáció, most volt DNS vérvizsgalat neki.

Sok vérvételre küldték el őt is.

Csak közben nekem is jönnek elő még gondok... ahj

Sikerült a 0.05 amh-t felhúzni, de ez se elég. Meg vizsgálat, vizsgálat hátán és nem tudom mi lesz. Augusztus közepén megyünk a központba konzultálni, ha megjönnek az új eredmények.

2024. jún. 16. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!