Lombikosok, mikor fog megjönni?
Nem termékenyült meg sajnos egy sejtem sem, így ezúttal nem kaptam vissza embriót sem. :'(
Leszívás után 5 napig kellett várni, majd mondta a kezelőorvosom, hogy hagyjam abba a progeszteront. Én úgy el voltam keseredve, amikor mondta, hogy nem is kérdeztem semmit..
Ilyenkor mikor fog megjönni? Punkcio utáni kb. 14.nap, mint a természetes tüszőrepedés után, vagy bármikor megjöhet?
Lehet buta kérdés, de ilyenkor ha leszivja az orvos a petéket, lesz sárgatest, meg saját progi termelés a petefészkemben, vagy nem?
Van valamilyen más egészségügyi problémád?
Én csak most kerültem be a rendszerbe, de az az érzésem hogy csak tolnak hogy kezdjük kezdjük a lombikot, pedig még az IRem sincsen rendezve.
37 évesre azt mondja hogy probléma?
Én 36 vagyok
Nekem hasimoto van, inzulin rezisztencia (kezelés alatt), és korai petefészek kimerülés.
Akkor nekem mit mondana az a doki ...
Nem tudom. Gondolom az amh miatt mondja nekem is ezt... De nyilván az időt nem tudjuk visszafordítani.
Nekem volt spontán terhességem kb másfél éve, de sajnos szívhangig se jutott.
Amúgy éppen ezek miatt nem értem minek húzzak az időt nálunk.. nem lesz jobb gondolom.. nem értem a 4 hónapos szüneteket se.. azt amúgy eltörölték decemberben ha jól értelmezem a törvényt, de nálam mégis ezen feszülnek állandóan..
Komolyan én jobban bízok egy spontán terhessegben.. csak nálunk a férjemmel is van baj. (Most éppen kezelik.. meg vitamint kap.. hátha)
Nálunk is van a férjemnek gond, oat. Mi most júniusban megyünk vissza konzultációra, hogy hogyan tovább.
Nekem az amh nagyon rossz volt még februárban, de sikerült sokat javítani... így lett annyi mint neked. Sajnos az fsh-m az magas most is.
Mi csak most fogjuk elkezdeni, de előre félek
Ez én férjem is OAT.
Nektek arra mit ajánlottak? Nekünk urologust, az meg azt mondta hogy visszér. Két konzultáción volt, előre nem csináltak nagyon semmit, kapott vitamint, novemberben 2M/ml most meg fél év vitamin után lett 10M/ml de még így is OAT, mert a morfologia és mozgás a béka feneke alatt van így javasolt a műtét.
Mi még csak most júniusban fogunk visszamenni az eredményekkel.
Gondolom kap vitamin kúrát.
Nem tudom mi lesz nálunk se.
Elkezdik-e egyáltalán a lokbikot az eredményeimmel.
Igen, azt én is olvastam, higy spontán terhességre nagyobb az esély, mint lombikkal a korai petefészek kimerülés estén.
Csak hát nálunk sincs jó minőségű sperma.
Mondjuk, a ciklusom is kiszámíthatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!