#28!"Földön fekve sírt a tudattól hogy altatták széttett lábakkal szedték belőle ki a sejtet.."
Milyen sejtet szedtek ki program császárnál?😂
Kérdező! Te orvosi eset vagy. De nem nőgyógyászati.
Mas tema volt az a lombik... Ott szedik ki a sejtet.
A masik temanal szules volt a tema..
#35! Persze, hogy az. Már linkeltem azt a kérdését, de gyorsan töröltette a kommentem. Vajon miért?🤔
Nem értem ezeket a válaszokat. Én is az első próbálkozós hónaptól kezdve ezen kattogok, alig várom az eredményt, állandóan tesztelek. Ez teljesen normális, hogyha szeretnék valamit, az nem ér rá évek múlva. Egyébként is a tökéletes pillanatban jön az elhatározás, 6 év rengeteg, már nem lenne ugyan olyan.
Mi fél éve próbálkozunk, már voltam dokinál, aki egyáltalán nem nézett hülyének. És milyen jól tettem, hogy nem vártam még ugyan ennyit, mert kiderült, hogy igenis szükség van egy kis segítségre. Borzasztó lenne a tudat, hogy az ajánlások miatt feleslegesen próbálkoztunk 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!