Hány százalék az esélye annak,hogy egy lombik programnál ikerbabák szülessenek?
Figyelt kérdés
Az ismerősömék 2-éve próbálkoznak,de nem akar összejönni a baba.Az ismerősöm úgy döntött,mivel mindenképpen szeretne babàt,hogy aláveti magát egy lombik eljárásnak,jelenleg még a vizsgálat fázisnál tartanak. Azt olvastam,hogy ilyenkor előfordul az ikerterhesség,de hány százalék az esélye annak,hogy ikrek lesznek,mennyi rá az esély?máj. 3. 08:29
11/14 anonim válasza:
Százalékot nemtudok de nekem se lehetett dönteni.
32 és 33 évesen volt a beültetés összesen 3x és minden alkalommal 2 javasolt a doki.Tavaly született meg a kisfiam.
12/14 anonim válasza:
Barátnőmnek ikerterhesség lett, de sajnos csak 1 maradt meg. Szóval semmi se biztos a legvégéig.
13/14 anonim válasza:
10-es, igen majdnem 10 éve volt, de attól még a kérdésre válaszoltam.
14/14 anonim válasza:
Idéntől 35 év alatt csak 1 embriót ültethetnek be, szóval összességében így KISEBB az esély az iker terhességre, mint természetes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!