Hány százalék az esélye annak,hogy egy lombik programnál ikerbabák szülessenek?
A lombiknál a szülök döntik el, hány embriót ültetnek be - 1-3 között lehetséges általában -, ebböl megmaradhat mind meg egy sem, vagy valami eközött.
zóval nem véletlen lesznek ikrek, de igen sokan a több beültetésére szavaznak, mert így nagyobb az esély arra, hoyg legalább egy megmarad.
Ha fiatalok, akkor eleve csak egyet fognak beültetni. Persze abból is lehet még egypetéjű, de annak nem nagyobb az esélye, mint egyébként, lombik nélkül. Az egy véletlen.
Egyebekben, ha kettőt ültetnének vissza, akkor nagyobb az esély az ikerterhességre, mert nyilván kettő már biztosan bent lesz.
Magas, de nyilván ez a természetes fogantatáshoz viszonyítva magasabb arány. Nézz statisztikát!
De 35 év alatt idén januáról amúgy is csak 1 db-t engednek beültetni.
Ha 35 felett van, akkor meg ne kérjen egynél többet, és akkor nem kockáztat nagyot.
36 vagyok és idén márciusban kettőt ültettek be. Mi is tartottunk kicsit az ikerterhességtől. Mondjuk a kettő nekem még belefért volna de három nem. A biológus azt mondta, hogy nyilván van esély, de ne felejtsük el hogy miért is vagyunk meddőségi központban.
Szóval kettőt beültettek és a 10 napon volt egy nagyon kicsi vérzésem. Valószínű az egyik nem tapadt meg. De a másik igen.
Én örülök hogy a biológusra hallgattam.
És igen, nem régóta van ez hogy a fiatalabbaknak egyet ültetnek be. Csak az a baj hogy így hamar elmegy az 5 lehetőség.
Nekem 2010-ben 4 beültetésem volt, akkor 3-at ültettek be. 30 voltam. (Kivéve a fagyasztottaknál, mert ott az összeset ki kellett olvasztani, de csak 1 volt megfelelő.) Egyik sem sikerült. Utána természetes úton lett egy lányom.
Az utolsó ingyenesre 35 évesen mentem 2015-ben. Kettőt ültettek be. A 12. hétig kettő volt, utána 1. Tehát sztem annyira nem nagy az esély. Mondták is, hogy a 3 nagyon ritka, csökkenni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!