Termékenységi nyák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tojásfehérje nyák az mindenféleképpen az ovulációt jelzi, vagy más dolognak is lehet a tünete?

Úgy értem, hogy esetleg valami fertőzés, hormonborulás stb.

Mert az aznapi Lh tesztem negatív lett annak ellenére.

Köszönöm! 🩷

2024. ápr. 27. 08:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy érdemes lenne azt a fajtát használni, amit eddig, ha azzal volt.
2024. ápr. 27. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy menstruacio utan pár nappal volt termékeny nyak de lh teszt csak 16. Napom volt pozitív. Esetleg hamarabb ovulaltal mint ahogy gondoltad.
2024. ápr. 28. 04:53
 13/17 A kérdező kommentje:

12-es de aznap este lh teszteltem amikor volt a nyák es negatív lett. Lehet későn teszteltem és lemaradtam?

Egyébként másnap már nem volt nyák.

2024. ápr. 28. 09:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Mikor kezdtél el tesztelni? Lehet lemaradtal róla. Nekem is volt egyszer hogy 29 napos ciklusaimbol adodoan 8-10 napon kezdek tesztelni. Nem volt se nyak se pozitív lh. 19 napra megjott. Valószínű abban a honapban a menstruáció alatt ovulalhattam és azért maradtam le mert akkor nem néztem. Sajnos benne van hogy lesznek ilyen honapok
2024. ápr. 28. 12:00
 15/17 A kérdező kommentje:
8.napon kezdtem el tesztelni es az esti orakban 18 ora körül szoktam elvegezni.
2024. ápr. 28. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy nekem többet ártott önmagam figyelése, mint használt. Egészségesen menstruáló és rendszeresen (évente) rákszűrésre járó nőként mindig éreztem a peteérésemet, tini korom óta. Nyákkal kapcsolatban is voltak egyértelmű tapasztalataim. Amióta felmerült, hogy csináljunk gyereket és elkezdtem ezt figyelni semmi se stimmel, se a peteérést nem érzem, se a nyákom nem olyan. Olyan szinten és mértékben van túltolva ez az önfigyelés és önmonitorozás, hogy az már sok esetben kontraproduktív. Engedd el a fenébe ezt az egészet. Legyetek együtt mikor jólesik.
nov. 27. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van #16. 🥰

Bár azóta talán már van baba! Áprilisi a kérdés... 😃

nov. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!