Férfi meddöségre melyik vitamint ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Oligo-aszhenozoospermia a diagnozis. Akinek hasonló volt el mondaná melyik vitamin segitett?ápr. 10. 10:46
31/46 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem az első lesz a legnehezebb és akkor lesz a legnagyobb bizonytalanság az egész procedúra alatt. Mi is azt gondoltuk, hogy nem fogjuk évekig csinálni és már másfél éve ennek, rohan az idő, megy az idő mindig az új vizsgálatokkal, stb., pl. mi mikor kezdtük, akkor még az volt a szabály, hogy új lombik nem indulhatott csak 3 hónap múlva, de akkor várni a következő ciklusra, közben páromnak kellett polip műtét, utána megint 2 ciklus kihagyás kellett, szóval lehet húzni a dolgokat. De amúgy lehet nálatok az első sikerrel jár. Nekünk most amúgy fagyasztott embrióink vannak, arra is várunk még. Én 44 vagyok, párom 42.
32/46 A kérdező kommentje:
Értem,hát minden esetre,igen. Az élet és az adott helyzet majd eldönti,hogy meddig kell/akarjuk csinalni. Nagyon jo lenne ha mar az első sikerülne. Nállunk férjem 33,én pedig 32 vagyok.
ápr. 26. 00:15
33/46 Ypszilon1980 válasza:
Fiatalok vagytok még, nem kell elkeseredni, ugyanis arra is van példa, hogy a stimu alatt lesz valaki spontán terhes vagy egy nem sikerült lombik után.
34/46 A kérdező kommentje:
Túl sok idő telt már el ahoz,hogy ne legyek elkeseredve. 13éve vagyunk együtt,abbol volt 2elveszitett babánk. És rengeteg sikertelen honap. De most ehez nagyon pozitivan allok hozza. Viszont ha igy se sikerul akkor a Jo Isten igy akarja.
ápr. 26. 15:35
35/46 Ypszilon1980 válasza:
Persze, értem ezt és a te esetedben ez nehéz, de ehhez csak pozitívan lehet hozzáállni. Én legalábbis úgy tekintek most már rá, hogy ez egy nagy lehetőség azért.
36/46 A kérdező kommentje:
Igen igazából,nagyon hosszú idő után,énis ugy érzem,hogy most tényleg meg van rá az esély,hogy sikerüljön. Ismét van reményem. Ami az utobbi időbe már egyáltalán nem volt.( ami érthető,hisz bármit tettem nem sikerült. És ugye a nők azonnal magukba keresik a hibát ahogy énis tettem évekig. Sok rosszul megválasztott nögyogyász. Mindenkitől csak azt hallottam nincs magával semmi gond. És nem értettem akkor mégis mért nem sikerül. Nekem eszem ágába nem jutott,hpgy a páromnál lesz a baj. Csak magamba kerestem.
ápr. 28. 10:07
37/46 A kérdező kommentje:
És az öszintét megvalva,nem tudom,hogy más is ilyen vagy csak én gondolom igy. Én nem akartam,hogy a páromnál legyen a gond. Hamarabb elfogadtam volna ha velem van gond. Lehet tulságosan szeretem és óvni akartam a csalódástól,nem tudom. Meg ugy gondoltam,ha velem a gond én mindent megtennék annak érdekébe hogy ez változzon. Attól féltem hogy ő nem igy fog hozzá allni,ha csalódás éri. De szerencsére tévedtem. Nagyon is igyekszik amióta tudja,hogy vele van baj. Nagyon sok minden változott és nagyon bánom,hogy nem kezdtük ezt el sokkal hamarabb. A lelkemnek nagyon sok idő kelletz,hogy feldogozzam a veszteségem. Az egyik babám akit elveszitettem a terhességem 14.hetében történt. És egészseges baba lett volna. Sajnos felszálló baktérium miatt elszivárgott a magzatvizem. És ugy kellett alá irnom a mütétre a papirt,hofy elötte hallottam a szivhangját. Több orvos is elmondta hogy magzatviz nelkul nem tud a baba fejlodni,és a terhességem kesöbbi idöszakába fogom elvesziteni,ami rám nézve sokkal rosszabb. Ettöl igazábol en depreszios lettem. Ami evekig tartott,hiszen en irtam ala a papirt,hogy megoljek a babam. Tudom tudom,hogy ezt nem igy kellett volna fel fognom. De akkor nem tudott senki meg gyozni errol. Na ez eleg hosszura sikeredett es bocsanat ha untatlak vele. De ez ki kivankozott belolem. De az a lenyeg,hogy ez mar mind a multe,és mostmár sokkal elorebb jarunk,hogy tenyleg meg szulethessen egy egeszseges babank.
ápr. 28. 10:18
38/46 Ypszilon1980 válasza:
A nők mindig magukban keresik a hibát, mert egyrészt a nagyobb hangsúly rajtuk van, másrészt eddig a meddőség is inkább a nőkre irányult, férfiakkal szinte semmit sem foglalkoznak. Anno én azt vártam volna, hogy elmegyünk egy klinikára és ott kivizsgálnak, de ott nincsen csak nőgyógyász eleve, pedig most már tudják, hogy a meddő pároknál a férfiak is 30-40%-ban érintettek. Esetedben pedig ami történt veled az teljesen normális, a páromat egy ilyen helyzetben én is megérteném, ezekhez idő kell.
39/46 A kérdező kommentje:
Neked volt dns fragmentációd?
ápr. 28. 12:46
40/46 Ypszilon1980 válasza:
Nem, nekem nem igazán kellett eddig, illetve most javasolta az andrológus, de mivel mi úgyis ICSI-re megyünk és most nagyon jó az eredményem, sokat javult, nincs jelentősége, a folyamatot nem befolyásolja semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!