Kinek mi vált be méh nyálkaháryta vastagítás céljára?
Igen, én az endokrinológust kérdeztem, hogy szedhetek-e és mennyit, ő mondta, hogy 400mg. De mondom, csodát nem tett, mert 5hetesen volt 9,5. Az előző terhességemnél meg(vetélés lett😢) még nem szedtem, pár nappal korábbi terhességi kornál volt 9.
Én nem szedtem méhpempőt, mert sokaknak felborítja a ciklust. Nem akartam azt is elrontani, ami jó, mert nekem az végre pontos volt.
Terhes vitamint szedtem, az jó, de attól se leszel terhesebb. Még D vitamint szedtem mellé, az nagyon fontos.
Régóta szedek D vitamint,C vitamint,Normoxilt/pajzsmirigy miatt,ez szelén+mio inozit/,Halolaj kapszulát,Magnéziumot ezeket minden nap szedem,Cinket is szedtem,de abba kellett hagynom,mert erős fém ízt éreztem a számban és borzalmas volt szval azt most kihagyom.Pajzsmirigyem miatt Letroxot is szedek.Akkor marad minden az E vitaminból 2 őt veszek be,és iszom egy kis vörös bort is reméljük sikerül.
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!