Sikeres lehet így a beültetés?
Tegnapi nap folyamán embrió transzferem volt,egy 5 napost kaptam vissza.Az orvos azt mondta hogy 2 hétig ne legyen szexuális élet mert a női orgazmus megakadályozhatja a beágyazódást.
Annyira kellemetlen de mit ad isten álmomban orgazmusom volt,ami elvileg valós összehúzódásokat csinálhatott.Járt már valaki így?
Komolyan azt hiszem hogy szórakozik velem az élet.
Nem kaptam tüszőrepesztőt,azt én se értem miért,vagy egyáltalán miért kell annak aki kapja.
A tiltást a méhösszehúzódások miatt mondták, megakadályozhatja a beágyazódást. Bár szerintem az mostanra már megtörtént ha meg akart 🙂
Szia! Pont ugyanez történ velem is. Tegnap volt a beültetés és éjszaka álmomban orgazmusom volt. Fel is keltem egyből, hogy miért pont most, amikor nagyon nem kellene.
Remélem ez nem befolyásol semmit. Örülök, hogy rátaláltam a kiírásodra, hogy nem csak én jártam így.
Nálad kiderült azóta valami? :)
Szia! Igen,valami elindult de megszakadt a folyamat. Remélem Neked sikeres lesz ☺️
Jaa,nem ez volt az oka,ezen én aggódj! Ráadásul természetes folyamatban ilyenkor az ember még nem is tud semmit...😊
Sziasztok!
Az első stimulációm alkalmával ugyanez történt. A beültetés utáni 3. éjszaka csodás álmom volt, na meg orgazmusom. :/ Sajnos én akkor éjszaka nagyon görcsöltem is. :( A beültetés nem sikerült.
Most volt kb. egy hete a második beültetésem. Mit ad Isten?! Most is a beültetéshez képest 3. éjszaka ismét orgazmusom lett. Sajnos azóta görcsöl a hasam. Egy hét múlva tudom meg majd az eredményt... De sajnos az előzményekre való tekintettel nem bízom a pozitív tesztben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!