Sikeres lehet így a beültetés?
Tegnapi nap folyamán embrió transzferem volt,egy 5 napost kaptam vissza.Az orvos azt mondta hogy 2 hétig ne legyen szexuális élet mert a női orgazmus megakadályozhatja a beágyazódást.
Annyira kellemetlen de mit ad isten álmomban orgazmusom volt,ami elvileg valós összehúzódásokat csinálhatott.Járt már valaki így?
Komolyan azt hiszem hogy szórakozik velem az élet.
Ne parázz, az többet árt.
Én terhesen vagyok eltiltva a szextől. Amit írsz, többször is megesett és nem lett semmi. Problémát okozHAT. Próbálnak mindent kivédeni, amit lehet. Szexet például lehet, álombeli orgazmust meg nem🤷🏼♀️
Köszönöm! Tudom igen,annyi apróság van ami miatt aggódhat az ember. Próbalsz nem agyalni de ezek a gondolatok beleássák magukat a fejedbe.Tudom hogy nem szabad, csak úgy szeretnénk már ennyi megpróbáltatás után csak egy hajszálnyit fellélegezni.
Bízunk nagyon!
Á, fellélegezni nem fogsz. Én is nehezen jutottam el idáig és mindig azt hiszem, majd ha ez, meg az lesz, már nem fogok parázni. Dehogynem. Mindig van min😂
Drukkolok neked!🤞
Érdekes amit írsz, mert mi Kaposvárra járunk és nincs tiltva. Nekem pènteken volt és azt mondta az orvos jövő hèttől lehet. Amíg feküdtünk leszívás után, bejött a 2 beültetéses betegéhez a másik doki ott is az, azt mondta 2 nap után lehet.
Neked vajon miért mondta hogy tilos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!