3,3 TSH (0,5 - 4,7 hataeretekek) terhes maradhatok?
Oktober vegen volt egy vetelesem
Aztan decemberbe volt vervizsgalatom (minden ev vegen megcsinaltatom altalaba) az altalanos laborzsigalatokat. Volt kerve TSH is akkor.
Most 3 honapja probalkozunk a babaval ,viszont nem jott ossze. Mikor kicsit utanna olvastam milehet a problema esetleg (habar 3 honap meg nem a vilagvege sikertelenul) akkor olvastam tobb helyen hogy a TSH 2 -2,5 max kene legyen a teherbeeseshez.
Lehetseges hogy 3,3 a veteles miatt volt akkor? Lehet igy egyaltalan babam?
27.en megyek endokrinologushoz kivizsgalasra.
#11! Ha olvastad, a tapasztalatom már leírtam😉 Ami egyébként ellentétes a tiéddel. Ebből következik, hogy szart se ér egyetlen ember tapasztalata, akár te vagy az, akár én, akár más. Vannak erre orvosok, akik lehet, de csak lehet, hogy jobban értenek hozzá, azért írtam az ő véleményüket 😁
Figyelj, Kérdező! Szerintem mondd le azt az időpontot. Itt már megmondta a sok orvos, hogy nem lehet oka a 3,3 TSH a sikertelenségnek. Aki azt állítja, hogy lehet, hülye. Fölösleges orvoshoz szaladgálni. Essél szépen teherbe azzal😁
Holnap megyek maganlaborba kikerem A TSH Ft4 Ft3 TPO.kat
Nem varok meg 2 hetet hogy utanna kuldjon el a doki.majd viszem neki az eredmenyt
Majd megirom most mennyi lesz
Hatha kisebb
Remenykedem
12. Nem egy ember tapasztalata, hanem több szakmabelié. Tudod ahogy az életben máshol, úgy itt is megoszlanak “vélemények”.
Te azt olvastad én meg ezt tapasztaltam. :)
#15! Én értem, te nem érted, hogy én nem csak olvastam, hanem tapasztaltam is. Soha nem volt olyan alacsony, mint terhesen. Ez alapján lehet az a véleményem, hogy csökken. Neked nőtt, ha jól értem. Neked is lehet az a véleményed, hogy terhesség alatt nő.
De szart se ér egyikünké se, mert a biológiai nem vélemény alapú. Szakmabeliek nem tudnak különböző állást foglalni, ha ennek van egy biológiai háttere, akkor az valós. Az emberek többségénél az fog történni és lesz egy kisebbség, akinek meg nem. Nekik nem a véleményük miatt működik máshogy, hanem valamilyen rendellenesség miatt.
Kérdező! Nagyon jól teszed! Biztos kérni fogja.
Endokrinológus még ezeket kérheti a TSH, T3, T4 mellett, érdemes ezeket is kérned előtte, és már vinned a dokinak. Ha belefér anyagilag, meg persze időben. Nyilván ciklusosak már nem valószínű, hogy beleférnek ebbe a 2 hétbe, amíg eljutsz a dokihoz.
ATPO
AMH
Prolaktin
D vitamin
B12
Vas
Folsav
Tesztoszteron
Homocisztein
Ciklus 3-5. napján
Progeszteron
Ösztrogén
FSH
LH
Ciklus 20-22. napján
Progeszteron
Ösztrogén
Csajos megvan a mai eredmenyem ami szerintem oke
Mit gondoltok??
TSH 1.54 (0.55-4.7)
FT4 13.55 (11.5-22.7)
FT3 5.5 (3.54-6.47)
ATPO < 3.0
#18! Tökéletes, semmi probléma. Azért az endokrinológust gondold át, mielőtt lemondanád. Nagyon nehéz szerezni.
Nem mondom le
Egy szakvelemeny mindig jol jon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!