Volt olyan, akinek el se kezdték a lombikot ilyen értékekkel?

Figyelt kérdés

Alacsony amh 0.01, fsh 26, lh 22

Pajzsmirigy alulműködés (Hasimoto), nagyon durva IR, pcos.

A PM és az IR gyógyszerrel kezelés alatt.

34 éves vagyok.

2024. márc. 7. 23:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
74%

Ja, van itthon 1% esélyed, vagy még annyi se.

Külföldön, donorral meg lenne 60%.

2024. máj. 27. 22:03
 52/59 A kérdező kommentje:

Tudom

A férjem egyenlőre nem akarja a donort.

Sokat olvastam, a lombikos csopprtokba hogy ilyen eredményekkel is babát várnak.

Lehet, hogy csoda, de megpróbálom

2024. máj. 28. 10:35
 53/59 anonim ***** válasza:
51: Vannak, akiknek nem fér bele a donor sem anyagilag, sem lelkileg. Ez nem szimpla matek, hogy 1% a 60%-al szemben, ez nem ilyen egyszerű. Mindenki tudja az esélykülönbségeket, de tiszteletben kellene tartani azokat a döntéseket, akik SAJÁT gyereket szeretnének.
2024. máj. 28. 22:03
 54/59 anonim ***** válasza:
Emelt Q10 simán visszahozza a petefészket. Azért ne feledjük már, hogy több százezer petesejttel indulunk. Ha időszakosan le is áll az érés, attól még ott van a cucc. Nekem pl.évekig csak az egyik petefészek működött. Azért a napi 800-1000 mg Q10-et nyomatni kéne pár hónapig, min.4000 Ne D-vitaminnal, pasi meg zabáljon antioxidánsban gazdag növényeket. Figyeljétek az ovut és csak akkortájt legyetek együtt. Pasi kissé tartóztassa meg magát persze.
2024. jún. 1. 21:53
 55/59 A kérdező kommentje:
Ezeket csinálom, valamelyest javultak az eredményeim.
2024. jún. 4. 11:03
 56/59 anonim válasza:
#23 Tudjuk esetleg, hogy pontosan milyen diéta és mennyi sport? Az IR kezelésére gondolsz?
nov. 21. 21:57
 57/59 anonim ***** válasza:

"Azért ne feledjük már, hogy több százezer petesejttel indulunk."

Azért ne feledjük már, hogy attól, hogy egy hónapban egyetlen egy érik meg, mellette minden ciklusban több száz atrofizálódik és elpusztul...

Ha ennyi lenne, hogy "van ott elég", akkor kitaretana életünk végéig és nem lenne 50 évesen menopausa.

A korai petefészek kimerülésnek meg épp az a lényege, hogy haramabb fogy el. És ami nincs, azt nem lehet visszahozni.

nov. 21. 21:59
 58/59 anonim ***** válasza:
kitartana
nov. 21. 22:00
 59/59 anonim ***** válasza:
Ja, csak pl. az Aviva tornát is azért találták fel, mert menopauzán túli nőknek tartott az illető tornaórát és elkezdtek menstruálni… “A természetfeletti csak a meg nem értett természetes”…
nov. 26. 01:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!