Volt olyan, akinek el se kezdték a lombikot ilyen értékekkel?
Alacsony amh 0.01, fsh 26, lh 22
Pajzsmirigy alulműködés (Hasimoto), nagyon durva IR, pcos.
A PM és az IR gyógyszerrel kezelés alatt.
34 éves vagyok.
Ezzel egyetértek (2:20 vagyok). Czeizel azt állítja, hogy a “meddőség” mögött 90%-ban más úton is kezelhető problémák állnak, a lombik meg egy annyira drasztikus végső megoldás, hogy a maradék 10%-nak kellene fenntartani, akiknek pl.hiányzik mindkét petefészkük és ilyenek.
Ehhez képest nálunk mindenhol csak a lombik a “gyógyszer”, meg se próbálják az okokat kezelni, nekem is félvállról vetette oda a doki, hogy a Q10 hasznosnak bizonyul a petefészek turbózásában és ha gondolom…
Az IR-t én nézettem meg privát, mert azt nem vizsgálták egyáltalán. Én két hazai központban is eltöltöttem 1-1 évet, amúgy az egyikben senkit nem érdekelt az amh sem, de a mögöttes okok se, meg a kezelésük. Mindent a lombik szemüvegén keresztül néztek.
Igen, ezeknek én is örülök.
Az a baj, hogy már nagyon félek... q petefészek kimerülés így talán kezelhető? Javítható?
Köszönöm szépen!
Csak az amh-d nem stimmelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!