Mitől lehet, hogy még nem volt pozitív az lh tesztem?
Minden hónapban ugyan ezt a tesztet használom. Ma van a 14. ciklusnap. Eddig mindig változó volt, de fixen a 10-13.nap között volt pozitív. Most a 14. napon vagyok, ugyan erősödik, de pozitív még nem volt. Mindig megérzem mikor ovulálok. Tegnap eléggé szurkált/görcsölt a hasam, de a teszt közel sem volt pozitív.
5.hónapja lh tesztelek, tudom hogyan kell használni. Tesztelés előtt legalább 3 órával nem iszok, és előtte 2 óráig legalább nem megyek pisilni. Ezért is furcsállom, hogy még nem lett pozitív a tesztem. Létezik, hogy most ilyen későn lesz ovum? Vagy létezhet, hogy tegnap a görcsöléskor volt az lh csúcs, csak most valamiért nem mutatta a teszt?
Ilyenek az eddigi tesztjeim:
Itt pedig a felső tegnap esti, az alsó ma délelőtti:
Magyarországon nem hiszem, hogy van ez a fajta teszt. 25-ös.
De amúgy sem ezért. 5 hónapja használom ezt a tesztet. A legalsó teszt a kép alján látszik, az az előző ciklusról van, 13.napon, látszik, hogy erősebb a tesztcsík a kontrollnál. Mindig erősebb volt eddig, csak most, ebben a hónapban nem nagyon akar erősödni… de a szokásos ovus görcsök pedig megvoltak.
1. Nem vagy gép, az ovuláció még egyébként rendszeres ciklusnál is tolódhat.
2. Lehet olyan az LH csúcs, hogy pont nem kapod el, csak a felszálló és a leszálló ágat. Nekem pl. volt, hogy egyik nap délelőtt negatív, aznap délután negatív, másnap reggel pozitív, másnap délután mát negatív. Tehát ha nem napi kettőt csinálok, csak délután, ahogy javasolják, nem lett volna pozitív tesztem.
Egy kis érdekesség ismét…
Ma van a 4.ciklusnap, ma görcsölgetett kicsit a hasam, gondoltam csinálok egy ovutesztet…
Tudom, hogy ez még jócskán negatív…de nekem ilyen tesztem a pozitív előtt kb 1-2 nappal szokott lenni…. Ma pedig még csak a 4.nap van…. Úgyhogy valószínüleg ismét hamar lesz ovum, és megint a 20.nap előtt fog megjönni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!