Multhet kedden lett pozitiv a terhessegi tesztem,de csak 29. Tudok menni orvoshoz! Mennyire normalis ha faj a hasam es a derekam?
Teljesen normális.
És teljesen feleslegesen fogsz dokihoz menni, még nem sokat fog látni...
A táguló, növekvő méh miatt lehet érezni görcsöket, szurkálást. Nekem is volt derékfájás a terhesség elején, szerintem ez is normális.
Egyébként nem baj, hogy 29.-ére kaptál időpontot, még kicsit korai is. Elég a pozitív teszt után 3 hétre menni dokihoz.
8. heten eleg orvoshoz menni, 29. en meg felesleges rohangalni. Gondolom magan doki, igy a penzre megy.
MINDEN normalis terhessegben, kiveve a verzest, es a nagyon eros gorcsoket (mikor fetrengsz a fajdalomtol ).
Ne egyel nyers hust ( a fustolt is nyersnek szamit liszteria szempontjabol !), nyers tojast , pasztorizalatlan sajtot , alkoholt, drogot, mosatlan gyumolcsot.
Ne furodj extra forro vizben.
Mas minden mehet mint eddig, nem vagy beteg.
7.hét után is elég dokihoz menni akkor kell lennie szívhangnak.
Ha nincs erős görcs és vérzés akkor nem lehet gond. Hasfájás,szurka normális...derékfájás nekem csak jóval később volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!