Ha együttlét után a kifolyt anyagot tamponnal felszedem,és felhelyezem,akkor segítem a teherbeesést?
És neked van már egy gyereked?
És mégis csak ennyire ismered a tested és a biológiát?
Mesélj, hogy gondoltad tovább? Meddig is tudod tolni a tampont? Mit csinálnak a hímivarsejtek a méhszájadnál? Kimásznak a tamponból és felsétálnak a méheden át a petevezetődig?
Fuj, b.szd meg, ez undorító! Te vagy az, aki régebben meg fecskendővel szokta felsspriccelni magába?
Segítek: szexeljetek normálisan, ha az nem válik be, jöhet a meddőségi ambulancia.
3# Bocsi,ezen felröhögtem. :D De amúgy totál igaz,hogy gondoltad tovább kérdező...
Ha nem jön össze,orvos.
Bennem azért merült fel a kérdés,mert a fenti cikk is azt írja,hogy kiürülés után az ejakulátum megdermed,majd fél óra múlva elfolyósodik. Ekkor a kiszabaduló spermák elindulnak a petevezeték felé. Így azt gondoltam,hogyha tamponnal bent tartom,akkor nem folyik ki azonnal,és több esélyem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!