7 hetes terhes vagyok és rózsaszínes folyás miatt a nőgyógyász elküldött vérvételre. A hcg érték 83.647 mUI/L lett, rá két napra pedig 98.432 mUI/L lett. Szerintetek mennyire jó ez az érték? Nagyon félek,hogy baj lesz.

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A táblázatban, amit itt írogattak, EZRES meg SZÁZEZRES értékek vannak…

Sajnálom, de ez a hcg konkrétan 4 hetes terhességnek sem elég. Az elmaradt menzesz idejében is 100 felett kellene lennie….

2024. febr. 10. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó vagyok. Ne haragudj, félreolvastam. A pontok miatt azt hittem, csak 83-as meg 98-as az érték.

Ilyen terhességi korban a HCG mérésnek nulla értelme van. Az UH mondja meg, hogy fejlődik vagy nem, nem a labor…

2024. febr. 10. 08:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen értékek mellett nem csak petezsaknak kéne lenni!
2024. febr. 10. 19:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Két hét múlva kell vissza mennem uh-ra. Nagyon reménykedem, hogy addigra babóca is látható lesz☺️
2024. febr. 10. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de 7 hetesen a hcg szintet nézetni teljesen felesleges.Nem is fog már 2 naponta duplázódni,emiatt sem érdemes idegeskedni.Èn a helyedben nem várnék 2 hetet az ultrahangig.

7 hetesen már petezsák,szikhólyag és a legtöbb esetben embrió is látszódik.Termèszetesen ez nem azt jelenti,hogy neked nem is lesz,de ilyenkor érdemes hetente ellenőriztetni.

2024. febr. 11. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
A rózsaszínes folyàs,ami nyilvàn vér csak a hüvelyváladék átszínezi mire a hüvelyen keresztül kifolyik,inkàbb egy progeszteron szintet nézetnék.Annak több értelme van,mert ha kell pótlás,akkor azonnal fel tudja írni a doki.
2024. febr. 11. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?:)
2024. júl. 3. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!