Lombik után sex?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lombik kezelés után nem említette az orvos hogy nem lelet sexelni, így 5 napos blasztobabával ET4.-napon voltunk együtt a férjemmel, most utána olvasva a legrosszabbkor, és amúgy is kb tilos.

Kicsit bánt hogy nem mondták. Esetleg van olyan aki transzfer után sexelt, és sikeres volt?

Kérlek a lenéző, megvető, alázó válaszoktól kíméljetek mert így is ostorozom magam. Nyilván kibírtuk volna ha tudjuk..

Köszönöm

jan. 30. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, bár látom,hogy januári a kérdés, de azért leírom a saját tapasztalatom. Igaz nem lombik,hanem inszem volt (nekünk sem mondtak el semmit...sose mondtak csak ha valamire rákérdeztem direktben, de akkor is csak tőmondatokban) így nem tudtuk mi sem,hogy szabad e az együttlét. Nekem első inszemnél 2 kirepedt tüsző volt, inszem után kb 1 héttel együtt voltunk, majd pozitívat teszteltem... Elment az 5ik héten. A második inszemnél sokkal jobban figyeltünk mindenre. Nem voltunk együtt, csak langyos vízzel zuhanyoztam,ittam ezeket a borzasztó céklaleveket, ismét pozitívat teszteltem. Ikrek. Szuper.... De ők is elmentek ugyanúgy az 5ik héten... Szóval szerintem ha a pici meg akar tapadni akkor meg is fog, csinálhatsz bármit, ha nem, akkor fejre is állhatunk 😔
febr. 27. 06:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Inszemnél nekünk pont hogy javasolták a szexet.
márc. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!