Az új szabályok szerint a fagyasztott embrió transzfer beleszámít az 5 TB támogatott IVF (lombik) kezelés egyikébe?
Nálam hamarosan indul a FET (azt adhatják csak vissza az új rendelet szerint), és azt mondta a doktornő, hogy ez nem számít bele az 5 db TB támogatott lombik kezelésbe, csak a stimulációval járó IVF kezelés. Majd kaptam egy olyan papírt, amiben leírják, hogy beleszámít.
Eddig 3 sikertelen lombikunk volt, 3 embriót sikerült lefagyasztani, ha beleszámítana, akkor ezzel ki is lőttem az esélyeimet.
Tudja valaki mi az igazság?
Facebookon "Lombikosok" nevű csoport.
De van minden intézménynek saját Facebook csoportja is.
Tisztázódott végre a kérdés.
Ha van 2024.01.01 előttről fagyasztott embrió, most már csak azt adhatják vissza első körben pl. nekem három van, de a SOTE-n egyszerre csak kettőt adnak, így nekem ez két kör lesz (remélem persze hogy csak egy és sikerül végre). Ha sikertelen a FET, utána még lehet stimu, és az abból létrejött összes embrió beültethető, függetlenül az elvégzendő beavatkozások számától. Ha nem jön létre embrió, akkor a stimuláció is egy közfinanszírozott lombiknak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!