Abba hagynàtok az ovuláció indukciós kezelést ha a szexuális élet nagyon kevés lenne?
Oké, de ha valakinek egyáltalán nincs ovulációja, akkor az első kör akkor is ez, mivel némileg egyszerűbb és veszélytelenebb, mint a lombikkezelés.
És ha nem érne semmit, ki sem találták volna.
Nekem volt ovuláció indukciós kezelésem és terhes is lettem belőle, az más kérdés, hogy sajnos nem maradt meg a terhesség.
És szerinted a lombik mi?
Nyilván kezelik, amit lehet, de a kezelés mellett sokszor szükség van erre. Örülj neki, hogy neked nem kellett.
"Oké, de ha valakinek egyáltalán nincs ovulációja, akkor az első kör akkor is ez, mivel némileg egyszerűbb és veszélytelenebb, mint a lombikkezelés."
Feltéve, ha előtte csináltak neki átjárhatóságit, mert sajnos gyakran olvasom itt, hogy divat úgy felírni, hogy nem volt ilyen vizsgálat.
De amúgy persze, előbb ezzel kell megpróbálni, hátha.
Mert a védőnő aztán marhára tudja, tényleg:D
PCOS-em van. Nem vagyok elhízva, sportolok heti 3x, IR diétát tartok, semmi más bajom nincs, mégis, ha a fejem tetejére állok, akkor sincs rendszeres ovulációm. 6 havonta egyetlen lehetőség, ami vagy összejön vagy nem, az meg kicsit karcsú. Szóval nem, nem "azonnal" kell a gyerek, de valóban nincs 5-10 évem arra, hogy majd egyszer talán teherbe esek spontán.
Az sem igaz, hogy ezek a kezelések nem használnak. Nekem összesen 3 ilyen stimulált hónapon volt, abból született 2 gyermekem. Pcos, pajzsmirigy alulműködésem van. Annyi, hogy nekem uh - val követte a doki a ciklusomat.
Válaszoló. Nem a legjobb az időzített együttlét, de azért ott is lehet kreatív az ember. Előtte vacsi, romantika, bármi, amire vágytok.
Nem tudom itt egyesek miért érzik hogy joguk van kritizálni egy orvosi kezelés létjogosultságát, hatásosságát, ráadásul ki az aki ezt hasznos válasznak tartja erre a kérdésre... Nem az volt a kérdés hogy indokolt-e az orvosi kezelés, mivel azt otthonról a kórelőzmény nélkül még orvos se tudná megállapítani, nemhogy a spontán gyerekes műkörmös...
Kérdező
Ha úgy érzed szünet kell tartsatok szünetet. Egy-két hónap nem a világvége. Ráadásul ha több hónapja nem vezetnek eredményre ezek a kezelések lehet érdemes lenne inkább meddőségi központ felé venni az irányt. Sok intézményben hosszú a várólista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!