Majdnem egy éve próbálkozunk a párommal . Eddig nem sikerült, viszont most elég érdekes ez a hónap . Nem tudom most sikerült e vagy csak felborult a hormon háztartásom?
A hónapban ovulaltam is, ebben biztos vagyok. A párommal pont jókor is voltunk együtt. Nem szoktuk amúgy számolgatni egyáltalán, de most pont jól jött össze . Hosszú ciklusaim vannak, 30-31 naposak mindig. Most egész hónapba fájt a mellem, most kezdett jobb lenni, múlik. Viszont tegnap egy kis rozsasziszes pár cseppet vettem észre a wc papíron. Gondoltam biztos megjön hamarabb, bár sose volt erre még példa. Ma már barnázok, de nagyon enyhén, csak a wc papíron látszik(viszont bármikor megyek wc-re ez egy folyamatos jelenség). Csináltam egy tesztet , igaz elég sokat ittam és kb 4. Pisiből, de negatív lett. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vagy csak megbolondult itt januárra az egész hormon háztartásom ?
Köszönöm, ha valaki válaszol és tud valami tanácsot adni
Hányadik dpo, és hányadik ciklusnapon vagy? Hány nap van még a menstruációig? Nem lehet, hogy túl korán teszteltél? Délután nem érdemes tesztelni főleg ha még napok vannak a menstruációig.
10-es teszttel érdemes tesztelni, reggel, első vizeletből, maximum menstruációs előtt 1-2 nappal.
20-as teszt inkább utána mutatja, ha már elmaradt a menstruáció.
Barnázás ritkán jelent terhességet, inkább hormonális gondot mutat, ha rendszeres, egyszer-kétszer belefér.
2.
Még 4 nap van a menstruációig. Igazából én is inkább a hormon zavarra gondolnék.. orvosnál voltam, ebben a hónapban mentem hozzá egy párszor. Ő mondta, hogy az ovuláció megtörtént.
Hát akkor ha megjön szerintem elmegyek hormon panelre 3 és 21 naposra is. Tavaly volt ösztrogén és cortizol probléma, lehet megint ezzel van baj ..
Köszönöm szépen a válaszotokat 😊
Kitartást, tudom, milyen a várakozás, reménykedés!
(Másfél éve próbálkozunk, kivizsgál meddőségiben folyamatban)
2. kommentelő voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!