4. sikertelen closti kúra után( domináns tüsző nem volt, pedig 3x1et szedtem) dokim Bemfola inj.-ót javasolta ciklus 5.7.9.11 napján mellette a clostit ciklus 3.napjától 7.napjáig. Merckforminomat 2000mg-ra emelte 1000-ről, illetve napi 3000NE D vitamin és napi 2 tasak Inofolic. Alapbetegségem IR. Igazából nagyon félek a túl stimulációtól, viszont nagyon szeretném a kis babát is. Tapasztalatokat, történeteket, illetve siker, sikertelen sztorikat, jó tanácsokat, mellékhatásokról érdeklődnék. Minden érdekel vele kapcsolatban, nagyon szeretném ezt a hónapot jól csinalni. Köszönöm, ha segítesz. :)
Én closti mellé 9. napon kaptam egy bemfolát. Így sem érett meg rendesen a tüsző, idő előtt megrepedt.
Utána lombikoztunk, az sem sikerült, majd végül egy endometriózis műtét után spontán lettem terhes.
jan. 12. 14:07
2/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kisbabához! Nem volt semmi mellékhatása nálad?
jan. 12. 14:21
3/9 anonim válasza:
Nekem az első lombikom sikeres lett vele, 7 napig szúrtam minden nap. Picit túlstimulált vele a doki, mert 22 tüszőm lett illetve vizesedtem is utána de azt fehérjével meg sok folyadékkal pár nap alatt “leküzdöttem”.
A fejem fájt picit, szédültem a kezelés alatt néha de ennyi. Nagyon negatív tapasztalat nem maradt meg. 😊
jan. 12. 14:52
4/9 A kérdező kommentje:
Miért kellett lombikra menned? Te is probaltad elotte a clostit is? Neked is gratulalok a picihez <3
jan. 12. 16:02
5/9 anonim válasza:
Próbáltuk 2x egymás utáni hónapokban de PCOS miatt nem volt jó, így az orvosom a beültetés mellett döntött.
Köszi! 😊
jan. 12. 16:14
6/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Nem volt semmi mellékhatása.
Utána a lombiknál Ovaleapet szúrtam, attól első nap szédültem de aztán elmúlt.
jan. 12. 16:24
7/9 A kérdező kommentje:
6-os és sikerült vele a babo?
jan. 12. 17:06
8/9 anonim válasza:
Nem sikerült a lombik de utána spontán terhes lettem. Már 2 hónapos a kisfiam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!