Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddőségi vizsgálatnál mennyir...

Meddőségi vizsgálatnál mennyire nézik rossz szemmel, ha szoptatok?

Figyelt kérdés
Már nem iszsz, 2 éves a gyermek.

2023. dec. 29. 18:16
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Miért van az, hogy ha valaki segítséget kér - ráadásul érezhetően frusztráló, nyomasztó kérdésben,- akkor ilyen stílusú válaszokat kell adni? Ez egyáltalán nem egy támogató közeg! Mint írtam is, nem akarok lombikot, vagy inszeminációt, egyáltalán nem tartunk ott. Egy dolgot szeretnék, minél hamarabb teherbe esni. És ha ehhez az kell, hogy egy hozzáértő szakorvos megvizsgáljon (akár meddőségi vizsgálaton), akkor tegye meg. Lehet, hogy csak egy aprócska életmódbeli változtatásra lenne szükség a siker érdekében. Csak ezt valahogy ki kell deríteni

De mint azt is említettem, nem fogom leválasztani barbár módszerekkel a 2 évest, csak azért, mert valaki begyöpösödött tanácsokat ad és nem halad a korral…

2024. jan. 2. 14:46
 22/25 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki normálisan válszolt,csak neked nem tetszenek a válaszok.

Meddőségi vizsgálatokat azért végeznek, hogy utána meddőségi beavatkozásokat tudjanak eszközölni.

Egyébként igen, életmódbeli változtatásra lenne szükséged, ez a változtatás pedig a szoptatás abbahágyása. Elmehetsz 10 orvoshoz is, mindegyik ugyanezt fogja mondani.

Ha nem akarod leválasztani az is teljesen rendben van, csak akkor fogadd el, hogy így nagyon kicsi az esély arra hogy terhes legyél. Majd ha leválasztotta magát 3 vagy 4 vagy 5 évesen, utána szépen teherbe fogsz újra esni. Ha van türelmed kívárni ameddig leválasztja magát akkor legyen türelmed kivárni azt is ameddig újra termékeny leszel.

2024. jan. 2. 14:56
 23/25 A kérdező kommentje:

Nekem nem a válaszok nem tetszettek, hanem a stílus.

Több ezer ember van, aki szoptatás alatt termékenyült meg. Nekem eddig nem sikerült, de nem is akarom feladni. Több hónapja van menstruációm, és ovulációm. Folyamatban vannak a labor vizsgálatok, köztük a prolaktin is. Meglátjuk..

2024. jan. 3. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:
93%

Több ezer ember, de ezek szerint te nem tartozol közéjük.

Hiába van menzeszed, ha még a luteális fázisod a szoptatás miatt nem jó.

2024. jan. 3. 16:30
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem te írtad, hogy fél év még semmi a teherbe esésre? Akkor most mégis kijelented, hogy nem jön össze? Hmm… Remélem, nem vagy nőgyógyász. Vagy ha igen, válts pályát!
2024. jan. 3. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!