Lehet-e attól még férfi oldalról valami gond, hogy ha teherbe esik a nő, csak elvetél?
A nőnél. A sperma célba ért. Hogy nem marad meg, az a nő szervezetén múlik.
Ne fantáziálj.
Mi az hogy ne fantáziáljak? :D Nem is értem.
Amúgy azt se értem, hogy ahogy látom téged valaki lepontozott és nem én voltam, mégse írta le a saját válaszát.
Igen, lehet. Egy ismerősömnél ezért nem sikerültek a lombikok sem, hiába indult el valami. A feleségnek új házasságban spontán lett 2 gyerek, előtte 10 évig semmi.
Mezei nyelven úgy mondanám, hiába jó a sütő, ha a kalácstésztában az élesztő rossz, és nem tud a tészta megkelni.
Hogy a viharba ne lehetne már?
#1 nyilván pasi és hülyeségeket beszél. Vajon miért nem csak a mennyiséget vizsgálják a spermiumnál, ha elég annyi, hogy van?🤦🏽♀️Odaérhet simán egy hibás, amiből aztán nem lesz gyerek.
#6? Miért, a nőnek nem ugyanannyira van gyereke?🙄 Nyilván, ahogy az egyiknek lehet később problémája, ugyanúgy lehet a másiknak is. Ezt hívják másodlagos meddőségnek.
Le lehet már szállni a nőkről, a meddőségi problémák fele a férfiaknál van.
6!
Ahogy írták, ha a férfinál van probléma, akkor lehetséges, hogy alacsony az egészséges spermiumok száma.
Ez még azt sem jelenti feltetlenül, hogy az első gyerek óta romlott el valami, simán lehet az is, hogy akkor pont egy tökéletes spermium ért célba, a következő terhességek esetében pedig egy hibás, amiből genetikai probléma miatt nem tudott egészséges embrió fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!