Félek,hogy a párom meddő. Gyereket szeretnénk most már a 8.hónapja próbálkozunk. Most küldött el a nőgyógyász hormon szint mérésre a páromat pedig andrólógia vizsgálatra. Ha rejtett heréje van lehet gyerekünk?
Ahogy én tapasztaltam a páromnak nincs a heréje a herezacskójában és nagyon sokat olvasgattam erről.
Azóta ezen jár az eszem,hogy mivan ha nem képes gyereket csinálni.
Volt valaki már ilyen helyzetben?
Azt nem értem, hogy már 8 hónapja próbálkoztok, gondolom előtte is együtt voltatok egy ideje, ez hogy nem jött szóba? Amikor megtapasztaltad, hogy nincs a helyén semmi, miért nem kérdezted meg? Így vállaltok gyereket, hogy még egy őszinte beszélgetést se vagytok képesek lefolytatni?
Amúgy 8 hónap nem olyan vészes, általában 1 év után ajánlott a kivizsgálás fiatal párok esetében. Elég ritka eset az, hogy ténylegesen meddő valaki. Ha van a spermiumban használható dolog, akkor lombikkal is simán sikerülhet.
Teljesen igazatok van és pont ez miatt vagyok ennyire ideges és letört, hogy miért nem foglalkoztam ezzel már korábban és akkor lehet nem itt járnánk.
A páromat nem zavarta az elején kérdeztem azt mondta h valami borsó méretű dolgot érez.
Már nagyon bánom hogy nem erőltettem a vizsgalatot,de az ő nyugalma megnyugtatott.:(
Borsó méretű dolgot? Azért egy felnőtt férfi tudhatná,hogy egy here nem akkora.
Szerintem ő pontosan tisztában van azzal,hogy mi a helyzet. Csak téged hülyít.
Ha a hasüregben van mindkét heréje,akkor meddő. Mert a sperma nem bírja a meleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!