Katka870511 kérdése:

Valami komoly bajom lehet? Vagy csak a természet játéka?

Figyelt kérdés

1 hete minden tesztem.havány de pozitiv. Ma voltam béta HCG vérvételem az eredményem siralmas <0,5

De meg a mai reggelintesztem emis pozitiv lett.

Ilyenkor mi van? Nem.lehet a teszt rossz mert legalább 10 fajtát próbáltam. Én vagyok a hülye? Mert ilyen hcg mellett baba esélytelen. Azt tudom. Kérlek szerintetetek ez mi lehet?

2023. nov. 13. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan bonyolult ez. A három tesztből csak az első kettő pozitív, a harmadik nem. Ha jól értem, az a ma reggeli.

Elindult valami, azért volt pozitív a többi, de közben megszakadt, azért negatív a mai és a laboros.

Kémiai terhesség.

2023. nov. 13. 21:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez akkor kémiai terhesség volt.Egyre gyengül.Meg fog jönni hamarosan.Sajnálom.
2023. nov. 13. 21:55
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

4,5 éve pozitív halvány teszttel kezdtem, majd csináltam még 10- et.

Elmentünk az orvoshoz, hogy erősítse meg a terhességet.

Annyit kérdezett: Csinált tesztet?

Én : Igen, tizet

Orvos:Mind pozitív?

Én: Igen

Orvos: Akkor terhes

4 éves lesz a fiam

Igaz ez Anglia, itt nem vizsgálnak mindent agyon, az első ultrahang is 12 hetesen van.

A tüneteim 3 terhességnél, először fejfájás, fáradtság, ingerültség, görcsölés, mellfájás.

Majd 5-6 héttől emelygés.

2023. nov. 13. 22:43
 14/25 A kérdező kommentje:

Kedves 13 as akkor szerinted még van remémény

Screenshot-20231113-185004-Facebook.jpg

2023. nov. 13. 22:52
 15/25 A kérdező kommentje:

14 es váldazoló

[link]

[link]

[link]

2023. nov. 13. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:

13- as válaszoló vagyok, 3 terhességem volt, mind a 3 halvány teszttel indult.

Az utolsó kettőnél a clear blue teszt volt a biztos, ami azt is kimutatta mióta vagyok terhes

Drága, de megéri

2023. nov. 13. 23:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hcg nincs a véredben lehet elindult de kémiai, lassan megfog jönni
2023. nov. 13. 23:52
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha 2 alatti a hcg-d, (már) nem vagy terhes.

Tudom, szar, nekem volt kettő is, ez kémiai terhesség. Nincs min reménykedni 2 alatti hcg-vel.

2023. nov. 14. 08:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne hülyítsd már 13-as, úristen! Hogy a francba lenne már terhes? 0,5 hcg-vel nem éri meg semmilyen tesztet venni, nem hogy digitális clearbluet.

Nem, kérdező! Nincs remény, sajnálom.

2023. nov. 14. 08:28
 20/25 anonim ***** válasza:

Kedves 19

Fogalmam sincs az adatokról, amiket írsz

Én csak azt tudom, hogy mind a három terhességemet enyhe csík vonallal jelezte a teszt és a clearblue volt az,ami biztosan ki is mutatta és végül igaza volt

Hagyjuk már az ilyen olyan orvosi dolgokat

Itt Angliában pozitív teszt után 9 hetesen van orvosi időpontod, majd 12 hetesen ultrahangod

Otthon gyakori az ultrahang, orvosi-védőnői időpont…

Mégis szar az orvosi ellátás

Itt nem veszik túlzásba, de ha valami gondod adódik, rögtön fogadnak a kórházban teával, kávéval vagy játékkal akár az egész családot, ha nem tudod kire hagyni a gyereket

És meg is gyógyítanak

Sokszor olvasom itt, hogy ilyen eredménnyel ez jó vagy mi van?

Nem tájékoztatnak otthon, hogy minden rendben van vagy sem?

3 terhességem volt, de sokszor nem értem a terhes nők kérdését itt, mert csak ilyen- olyan adatokat adnak meg, hogy szerintetek ez mit jelent?

Itt ha vizsgálat van, mondják ultrahang közben, hogy ez ok, vagy nem ok

Majd orvossal is beszélsz

Nem kezdek el közben agyalni, hogy valami baja lehet a babával és teszek fel tök orvosi nyelven valami kérdést itt

Ezek szerint otthon nem tájékoztatják az embert megfelelően és azért van ennyi kérdés

2023. nov. 18. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!