5. ciklusnap laboreredmény vélemény?
Tudnátok kérlek írni valamit a leletemről? Csak jövő héten van időpontom vissza az endokrinológushoz és kiváncsi vagyok nagyon.
PCO-t már igazolt az orvos nálam, IR-em szerencsére nincs.
Baba lenne a cél, már próbálkozunk egy ideje.
Ciklusom 5. napján készült.
Mivel tudnám lejjebb vinni a tesztoszteron szintem? Illetve mivel tudnék javítani az LH/FSH arányomon?
FSH: 6.9 IU/L
LH: 12.6 IU/L
Prolaktin: 208 mlU/L
Ösztrogén: 165.7 pmol/L
Totál tesztoszteron: 1.74 nmol/L
#10! Ezért is haltunk ki 1000éve, mert gond volt az 5,5 cukorral🙄
Megszámlálhatatlan orvos találkozott már az 5,5 vagy fölötti leletemmel, de egyik se tudta, hogy gond van. Majd szólok nekik, hogy hozzád forduljanak.😁
Nekem is 5.5 feletti volt sokáig és igen, gyanút keltett az orvosomban mert gdm előzményem volt. H1AC igazolta, hogy magasabb az atlag cukrom, aztán a terhelés (0' 30' 60' 90' 120' glükóz + inzulin) igazolta a IR-t nálam 7 éve. Előtte kb 3 hónappal volt egy sima ehgyomri inzulinom, ami szintén határértéken belül volt.
Mára cukorbeteg lettem 8.2 gyógyszer nélkül az cukrom úgy, hogy végig monitorozta orvos...
5.5re az én orvosom már kert vna h1ac-t
Sajnos én nem Pirike vagyok és nem is csömöri... De cukorbeteg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!