Inzulin probléma miatt nehéz teherbeesès, nagyon rossz az inzulin?
1,5 éve próbálkozunk babával,egyenlőre sikertelenül,ez idő alatt nagyon sok stressz is ért, elmentem cukorterhelèsre és hormon vizsgálatra. A hormon tökéletes. Az inzulin 0 perces:17,9
60:57,9
120 perces : 97,9
Még nem voltam vissza a dokihoz, szerintetek gyógyszer szedés nélkül is tudom ezt normalizálni? Elkezdtem sportolni, diétázni. Eddig már 2 kg lement 2 hét alatt. Nagyon nem szeretnék gyógyszert szedni, babát pedig annál inkább szeretnénk. Nagyon rossznak minősül ez az inzulin érték ? Köszönöm a válaszokat
Milyen diétát csinálsz? A speciális IR diétát? A gyógyszer (pl Merckformin), a diétával és sporttal kombinálva (vagyis a hármas kezelés) segít az inzulin értékeket normalizálni. Nem kell tartani tőle.
Biztos vannak rosszabb inzulin értékek, de ezek nagyon nem jók. És a cukor értékeket még nem is írtad.
0 perces :5,2
69 perces:6,2
120 perces:5,3
Igen, a speciális ir diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!