Férjem kimerült szexuálisan a baba projektől?
Figyelt kérdés
Már nem képes elélvezni2023. okt. 24. 08:38
1/16 anonim válasza:
Simán lehet. Ne hajtsd szerencsetlent, szexeljetek akkor amikor mindketten akarjatok.
3/16 anonim válasza:
Ez van, ha muszajból kell csinálnia
4/16 anonim válasza:
Én ötvenévesen egy nap 4-5-ször is el tudok. Ott valami más hiba lehet.
Pl. hogy teljesítménykényszerré vált és teljesen elveszett a szex örömszerző funkciója.
5/16 anonim válasza:
Nektek kell tudni, de simán kialakulhat szorongás attól, hogy a szex csak egy kötelező tornagyakorlat, és nem az élvezetről szól.
6/16 anonim válasza:
Én ezért nem is avattam be mindenbe.
Nem mondtam hogy na, ma, ma kell csinálni, hanem úgy alakítottam hogy akkor csináljuk amikor kell.
Egyszer mondtam neki, hogy ma van a napja, olyan stressz ment rá, hogy neki sem sikerült.
7/16 anonim válasza:
Az én férjem ha tehetné akkor 0-24ben szexelne. De amikor baba projekt volt és az ovu miatt "muszaj" lett volna akkor nem ment neki... Szóval simán lehet hogy Nalatok is a "muszaj" a gond.
9/16 anonim válasza:
8 vagyok nemis csodalkozom akartam irni
10/16 anonim válasza:
Fogadjatok örökbe, rengeteg az árva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!