IR-esek! Kinek mennyi idő alatt jött össze a baba? Megmaradt?
Figyelt kérdés
Babatervezésnél tudtál róla hogy IR-es vagy? Szedtél rá gyógyszert?
Megmaradt a terhesség? Ha esetleg nem, akkor hány hetesen ment el?
Kellett valamilyen beavatkozás (inszem, lombik) végül a teherbeeséshez?
2023. okt. 17. 10:54
1/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire vagy IR-es. Nekem enyhe inzulinrezisztenciám van, első próbálkozós hónapban összejött a baba. IR étrendet követem és sportolok mellé.
2/4 anonim válasza:
11 hetes Vetélés után kiderült erős IR, kezelve lett, Eltelt 8 hónap, nem kellett külső beavatkozás Most a kezdetektől figyelve van, mercformin van, újra várandós vagyok, már 18 hetes inzulinos is így.
3/4 anonim válasza:
Évek óta tartom az IR diétát sporttal (gyógyszer nélkül) de a menstruációm továbbra is rendszertelen maradt így a lombik mellett döntöttünk, ami elsőre összejött. Teljesen zavartalan volt a terhességem, sőt még a terhességi cukorbetegség sem alakult ki, pedig szinte biztos voltam benne, hogy azzal számolnom kell.
4/4 anonim válasza:
Enyhe IR-em van/volt. Edzettem, diétáztam, nen szedtem gyógyszert rá, nem is adott az endokrinyó. Követtem a ciklusom hőmérőzéssel, és első hónapban össze is jött természetesen úton.
Enyhe IR alatt értem azt, hogy a max inzulinom 60 percnél olyan 50-valamennyi volt. Erre a doki azt mondta, hogy ez még nem fogja megakadályozni a teherbeesést, de számoljak terhességi cukorbetegséggel. Ami volt is, de diétával rendben voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!