Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Látjátok a második vonalat?...

Látjátok a második vonalat? Vagy képzelődöm.

Figyelt kérdés

11 dpo, reggeli vizelet. Halucinálok? Vagy száradási?

Tudom hogy bármi lehet még, hiszen nagyon korai.

2023. okt. 6. 17:53
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos nem maradt velünk... Azóta kiderült, hogy nagyon nagy valószínűséggel lombikkal lehet majd csak babánk. Nem adjuk fel 🥰
2023. dec. 3. 19:44
 42/52 A kérdező kommentje:
Remélem, kedves válaszolók, nektek megmaradt a baba 🤞🫶
2023. dec. 3. 19:45
 43/52 A kérdező kommentje:
Csajok, úgy tűnik léteznek csodák ❤️🙏 várandós vagyok
2024. febr. 11. 15:18
 44/52 anonim ***** válasza:

Jaj, Kérdező, gratulálok! Annyira drukkolok neked!🤞

#9 válaszoló voltam (bocsi, elég tárgyilagos 😕). Én nem írtam, de akkor túl voltam egy vetélésen és műtétre vártam, ami után már lombik jön, mert nagyon nem vagyok fiatal. Nos, a műtét elmaradt, mert nekem is sikerült a csoda. Nagyon remélem, hogy ő már velem marad!🙏 Hány hetes vagy most? Én 13.

2024. febr. 11. 15:40
 45/52 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok Neked és remélem marad veletek! 12. Héten túl 🫶
2024. ápr. 2. 20:38
 46/52 anonim ***** válasza:

#45! Szuper, akkor már te is tök jól állsz😁

Én azóta 20 lettem. Megvolt a 2.genetikai is, eddig úgy néz ki, makk egészséges 🤞 Legnagyobb döbbentemre kisfiam lesz🩵

Boldog babavárást neked! Mostmár minden rendben lesz, megérdemeljük😁

2024. ápr. 2. 22:24
 47/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok, 25. Hét. Ha jól számolom ti már babáztok?
2024. jún. 24. 15:45
 48/52 anonim ***** válasza:

#47! Én szerencsére még nem😁 Most vagyok 32hetes. Addig még nagyon sok mindennel el kell készülnöm, de ha ne adj Isten előbb jönne, már nagyon jó esélyei lennének.Már 2kg körül van. Sajnos, kiderült, hogy már GDM-em van, de mind1, kibírom, csak ő legyen jól.

Nálad mi újság? Itt bizony már neked is baba lesz. Látod, mindenkinek eljön az ideje 😀 Kisfiú vagy kislány?

2024. jún. 24. 17:40
 49/52 A kérdező kommentje:
Kislány lesz! A GDM miatt én is aggódtam meglévő IR miatt de az eltűnt.. nem tudom hogyan :) Könnyű szülést kívánok! <3
2024. júl. 21. 17:12
 50/52 anonim ***** válasza:

Köszönöm😁 Én is neked!

Ez a "GDM" nálam is érdekes. Kb.300g szénhidrátot eszem, aligha tartok be valamit, mert mindig jókat mérek. A dietetikus szerint elírták a leletem😂 A diabetológus meg arra tippelt, hogy rossz a vércukormérőm. Egyszerűen nem értik, mit keresek ott. Ma először (és remélem utoljára)volt rossz ebédnél, mert kicsit már tényleg túltoltam a biciklit. Big Mac menü+ epres mcfreeze. 7,6😕 Többet nem eszem ilyet.

2024. júl. 21. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!