Látjátok a második vonalat? Vagy képzelődöm.
11 dpo, reggeli vizelet. Halucinálok? Vagy száradási?
Tudom hogy bármi lehet még, hiszen nagyon korai.
Jaj, Kérdező, gratulálok! Annyira drukkolok neked!🤞
#9 válaszoló voltam (bocsi, elég tárgyilagos 😕). Én nem írtam, de akkor túl voltam egy vetélésen és műtétre vártam, ami után már lombik jön, mert nagyon nem vagyok fiatal. Nos, a műtét elmaradt, mert nekem is sikerült a csoda. Nagyon remélem, hogy ő már velem marad!🙏 Hány hetes vagy most? Én 13.
#45! Szuper, akkor már te is tök jól állsz😁
Én azóta 20 lettem. Megvolt a 2.genetikai is, eddig úgy néz ki, makk egészséges 🤞 Legnagyobb döbbentemre kisfiam lesz🩵
Boldog babavárást neked! Mostmár minden rendben lesz, megérdemeljük😁
#47! Én szerencsére még nem😁 Most vagyok 32hetes. Addig még nagyon sok mindennel el kell készülnöm, de ha ne adj Isten előbb jönne, már nagyon jó esélyei lennének.Már 2kg körül van. Sajnos, kiderült, hogy már GDM-em van, de mind1, kibírom, csak ő legyen jól.
Nálad mi újság? Itt bizony már neked is baba lesz. Látod, mindenkinek eljön az ideje 😀 Kisfiú vagy kislány?
Köszönöm😁 Én is neked!
Ez a "GDM" nálam is érdekes. Kb.300g szénhidrátot eszem, aligha tartok be valamit, mert mindig jókat mérek. A dietetikus szerint elírták a leletem😂 A diabetológus meg arra tippelt, hogy rossz a vércukormérőm. Egyszerűen nem értik, mit keresek ott. Ma először (és remélem utoljára)volt rossz ebédnél, mert kicsit már tényleg túltoltam a biciklit. Big Mac menü+ epres mcfreeze. 7,6😕 Többet nem eszem ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!