Szerintetek ez pozitív? Vagy már csak képzelődöm? Ti mit láttok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még szoptatok (1éves a fiam), így nem tudom, hogy hányadik DPO-n lehetek, illetve azt sem, hogy mikor kellene (napra pontosan) megjönnie. Kb. 3.-a szerintem, akkor 33 napos ciklusra jön ki. Holnap veszek még tesztet, csak érdekelne, ti mit gondoltok. Nem tudom, milyen a “szellemcsík”. :)
2021. febr. 1. 22:04
1/29 anonim válasza:
Hát én semmit nem látok rajta, bocsi.
2/29 anonim válasza:
Én nem látok semmit. Szerintem nem vagy terhes.
3/29 A kérdező kommentje:
Akkor amit én látok (élőben jobban látszik) az biztos a szellemcsík lehet. Köszönöm a válaszokat :)
2021. febr. 1. 22:10
5/29 anonim válasza:
Nem tudsz vakuval jobb képet, mert így nem látszik semmi, úgy hátha.
Nekem ez volt az első másnapi már egyértelműbb volt. Hanyadik dpon vagy?
6/29 anonim válasza:
5 vagyok lassan 7 hetes vagyok
Én is jobban láttam élőbe mint a telefonon.
8/29 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hányadik, össze-vissza jön meg mostanában, hol 33 nap, hol 37, hol 39. 😏 már kidobtam a tesztet, a képet napközben csináltam. Az első gyerekkel a teszt egyértelmű volt (bár nagyon-nagyon halvány), mindjárt felteszem a képet arról is. Ahhoz képest ez nagyon gyenge. Csak mivel sosem találkoztam szellemcsíkkal, így nem tudtam, milyen is az..
2021. febr. 1. 22:14
9/29 A kérdező kommentje:
2021. febr. 1. 22:16
10/29 anonim válasza:
Hát ha ennyire össze vissza lehet, hogy még nagyon korai. Holnap vagy holnapután csinálj még 1 et, nekem már másnap jóbban látszódott. De az is benne van hogy szellemcsík, nekem az csak időn túl kezdett el látszódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!