DPO 11-12.-n ha vissza esik a hő 3 tizedet akkor abból már nem lesz baba? Előtte végig fent volt 37 fokon. Még 2 nap van a nemvártig. Van még esély?
Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 08:05
11/14 A kérdező kommentje:
Nemhiszem :)
Nekem igazából kifejezetten jót tesz, hogy ellenőrizzem magam.
Megnyugtat, hogy látom hogy tényleg volt pete érés, tényleg + ovu teszt után elkezdett felmenni a hő. Vagy, hogy alakul a ciklus végén..
Teherbe esni ezzel nehéz.. ahhoz nagyon régóta figyelni kell és pontosnak kell hogy legyen a ciklus, talán úgy kitudod számolni NAGYJÁBÓL.
Ez inkább utólagosan segít, ellenőrizni. :)
2023. szept. 21. 13:34
12/14 A kérdező kommentje:
Plusz azért is külön szeretem, mert nekem nem igazán pontos a ciklusom így a menszesz sem, és ezzel látom, hogy melyik nap számítsak rá. Így nem ér kellemetlenség.
2023. szept. 21. 13:36
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, pozitív lett 🙂
2023. szept. 25. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!