30+3 hetes terhesen kisbabám súlya 1230 g. Tényleg pici?
Figyelt kérdés
Orvos írta, hogy pici súlyú a kicsi, kérdezte, hogy szedek-e terhesvitamint. Természetesen szedek, Gravida optima + C + Magnéziumot még. Sportoló voltam terhesség előtt, így egészséges étrendet követtem. Párom és én is kicsi súllyal születtünk. összes laboreredményem a terhesség kezdetétől, negatív, semmi eltérést nem találtak, sem vérkép, sem cukor stb. Prena tesztünk is volt. Van okom aggódalomra vajon? 2 hét múlvára visszahívott minket kontrollra. Doki nem túl bőbeszédű, eléggé a kommunizmusban ragadt, idős.2023. szept. 13. 15:19
11/12 anonim válasza:
Nekem 30+3 napoan 1764 grammot mértek, 3935 grammal született a kisfiam.
12/12 anonim válasza:
Szia!
Végül mekkora lett a születési súly?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!