Mire jó a Velfem?
Különösen az alfa-liponsav érdekelne.
Gyermektervezés előtt megérné szedni?
Elvileg antioxidáns hatású, a vetélés gyakoriságát csökkenti meg a hematómák felszívódását segíti. PCOS-ben fokozza az inzulinérzékenységet, csökkenti a gyulladások okozta idő előtti burokrepedést. Elvileg. Lehet róla tanulmányokat találni, ha tudsz angolul és érdekel.
Amire amúgy tényleg jó és törzskönyvezve van, az a diabéteszes neuropátia….
Étrend kiegészítő, hogy segíti-e a teherbeesést, azt nem tudom.
Nekem a 6. héten volt barnás folyásom, amit ismeretlen eredetű vérzés okozott és erre kaptam a progeszteron mellé.
Vetélés kockázatát csökkenti, hematoma felszívódását segíti. Nekem sajnos ment tőle a hasam, ezért csak két hétig szedtem, de minden rendben azóta. Most kérte az orvosom, hogy próbáljam újra, ha mást nem, kétnaponta. Bár szervült a hematóma, a Velfem támogatja a méh szöveteit és az érfalakat. Meg fogok vele próbálkozni.
14 hkm
Első vagyok. Szedni lehet, valószínűleg ártani nem árt.
Viszont ha PCOS-es vagy (csak a kukcsszavak miatt gondolom), akkor nem ez fog csodát tenni. Ha IR-ed van, akkor a megfelelő diéta, sport, ha túlsúlyod van, akkor fogyás az, ami segít, nem egy bogyó.
Kiegészítésnek persze lehet, de önmagában kevés lesz.
Szerencsére nincs túlsúlyom, 55 kg vagyok. Diétát betartom, sport is a napjaim része.
Vitaminokat szedek. Nem tudom mit tehetnék még :)
Volt 1 korai vetélésem és sajnos mindenbe is kapaszkodok, hogy ne forduljon elő máskor
(PCOS+IR játszik)
Hát akkor a te esetedben egy plusznak jó.
Csak sokszor látok 120 kilós, durván inzulinrezisztens nőket, akik valami bogyótól várják a csodát.
Már annyi vitamint szedek,hogy ijesztő. Nem tudom szedjem e még ezt is mellé, vagy felhalmozódik a szervezetben.
(D,E,Omega 3, Folát,Magnézium, B vitamin komplex)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!