Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnem, ahhoz hogy meddőségi központba tudjak jelentkezni?
Én feltettem egy kérdést, normálisan.
Te Bunkón válaszoltál.
Mit vársz? Ez nem segítség.
#11! Nem válaszoltam bunkón. Tök normálisan leírtam, hogy nálunk mit kértek. Te is láttad, hogy már ez se egységes mindenhol, hisz volt, ahol nem kértek. Majd megkérdezed, hogy melyik a legjobb. Teljesen logikus kérdés, hogy milyen választ vársz. Mert mit lehet errre írni? Egzakt választ csak az tudna adni, akinek mindegyikkel van saját tapasztalata. Ilyen ember nyilván nincs. Mindenki más csak közvetetten szerzett infót tud adni, ha pl.utánajárt neten az összesnek és az alapján NEKI x intézet a legszimpatikusabb. Ezzel semmire se mész, mert ezt te is megteheted és akkor legalább azt választod, ami NEKED a legszimpibb, nem egy random embernek.
Ha saját tapasztalat érdekel x, y, és z klinikáról, hogy az alapján dönts, akkor miért nem azt írod? Pl.hova jártok? Ajánlanád-e? Miért igen, miért nem? Honnan tudná barki is, hogy ahova ő jár, annál van-e sokkal jobb vagy épp rosszabb, ha egyszer a többit nem ismeri? Aki egy helyre jár (márpedig általában 1 vagy max.2, ha az első nem vált be), pont annyit tud a többiről, mint én. Még azt se, hogy kell-e beutaló 🙄
A bunkóságod alatt ezt értettem
"Most őszintén, erre milyen választ vársz?"
Nem az első megnyilvánulásod. Azzal először semmi gond nem volt.
Mert azt a kérdést tettem fel amire kíváncsi vagyok, csak te akadékoskodsz itt. Nagyon megtudod magyarázni a dolgokat😅
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! 🙏
Ti hol jártok a kezelésben? Mióta próbálkoztok már?
#14! Nem én magyarázom meg. Hülyeséget kérdeztél, aztán besértődtél, mert szembesített ezzel valaki.
A kérdés még most is aktuális. Milyen választ vársz? Megjelenik Gipsz Jolán és elmondja, hogy ő bizony mindegyiket végig járta és arra jutott, hogy x klinika a legjobb? Hát, ilyen nem lesz. Nem véletlenül nem is kaptál rá választ rajtunk kívül senkitől.
Kettőnk közül egyértelműen #13 tud pontosabb választ adni, mert ő össze tud hasonlítani KETTŐT, ami még mindig semmi. Ettől függetlenül lehet, hogy az enyém a legjobb, vagy egy 23., ahol egyikünk se járt. Vagy éppen az említett 3-ból NEKED egyik se lesz jó, hanem egy 15.,ahogy ezt #13 is nagyon jól leírta.
#13! Nem mondtam, hogy mindenhová kell. Azt írtam, hogy NÁLUNK kellett. Az volt az első, amit elmondott a telefonban. Adott időpontot, de oda már vinni kell, különben nem mehetsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!