Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Profertil female véleményeket...

Profertil female véleményeket mennyi ideig szedte,sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok ez a készitmény àlitolag pco betegeknek nagyon szuper csak az ára sok. 33 ezer 1 havi adag. Tehat ha lenne pozitiv vissza jelzes,amit idaig sehol nem találtam akkor biztosan nem sajnálnék ennyi pénzt rá. Kőszi hogy elolvastad

#PCOS #Proferil female
2023. aug. 25. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy baba többe fog kerülni havonta...
2023. aug. 25. 16:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi hogy ezt megosztottad.! Gondolom van sajat tapasztalatod. Igazan leirhatnad
2023. aug. 25. 16:25
 3/8 anonim válasza:

Kedves kérdező, neked van már valamilyen tapasztalod a készítménnyel kapcsolatban?

Nekem is ezt ajánlotta most az orvosom, abban az esetben ha pajzsmiriggyel minden rendben van ( majd vérvétel alapján fog kiderülni).

Lombik előtt állunk!

Köszönöm a választ előre is!

szept. 25. 07:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia igen szedtem, semmit nem hasznalt. Azota sikertelen lombikon tul vagyok
szept. 25. 12:32
 5/8 anonim válasza:

Nagyon sajnálom! Nekünk már volt egy lombikunk, 2022-ben meg is született a kisfiunk, most ismét szeretnénk egy kis csodát!

Ez a készítmény az ami új az előző ,,felkészüléshez,, képest!

Köszönöm szépen hogy válaszoltál, sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

szept. 26. 06:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Kitartást nekedis, remelem

Ujra szerencsével jartok. Probald ki,igaz nem olcso de lehet neked segit

szept. 26. 18:32
 7/8 anonim válasza:
Én a kisfiam lombikjánál a resvitát szedtem, előtte lévő beültetésnél ezt nem szedtem. Nem tudom hogy ez segített e a sikerhez vagy sem, de most is szedem. Ez sem olcsó, sőt talán drágább is egy picivel. Nem tudom hogy ismered e a készítményt, de ha gondolod olvass utána.
szept. 26. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Kőszi a tippet, nem ismerem de utana olvasok.
szept. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!