Alacsony AMH, magas FSH? Teherbe esett így valaki?
Nekem az FSH 18,4 volt, az AMH 1,49 ng/ml. 27 éves voltam akkor. Spontán terhes lettem, aztán hét évvel később újra, háromhavi próbálkozás után. (Másodszor nem tudom, milyen hormonértékekkel.)
Hány éves vagy? Szerintem ezekkel az értékekkel simán lehetsz terhes, ha egyéb gond nincs.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
28 éves vagyok.
Egyelőre még lehet akár spontán is babád, de a korodhoz képest ezek nem szép értékek.
Ha vártok, és továbbra sem jön össze spontán a baba közben folyamatosan romlanak az értékek, lehet 2 év múlva már olyan rossz lesz, hogy lombikkal se lehet saját gyereked, vagy legalábbis sokkal kisebb lesz az esélye, mint most.
A meddőségi központok nagyrészében 4-5-6 hónap bejutni, el kell indítani a folyamatot. (Ha nem most rögtön, akkor legkésőbb amint az 1 év próbálkozás letelik)
Közben lehet sikerül spontán, az sosincs kizáva, de el kell indulni a lombik felé is, nehogy később már túl késő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!