Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen okai lehetnek a rózsasz...

Milyen okai lehetnek a rózsaszínes nyáknak a 8-9 dpo környékén? Majd elmúlik, és rendes időben megjön.

Figyelt kérdés

Szükségem lenne a tanácsotokra.

Márciusban volt az első alkalom, hogy 9.-10. dpo-n nagyon fura barnás sárgás színű folyásom, majd végül rendesen a ciklus 28. napján megjött.

A következő hónapban voltam vérvételen a ciklus 3. és 21. napján, ott minden rendben volt, a progeszteron is jó volt (53,31nmol/l eredmény)

Májusban nem tapasztaltam ilyet köztes "vérzést", majd júniusban és júliusban ismét a 8-9 dpo-n ismét pár csepp rózsaszínes folyás, aztán semmi, majd ismét megjött rendesen.

Voltam nőgyógyásznál többször, annyit mondott, hogy gyorsan leesik a progeszteron szintem. De 8-9 dpo-n? akinek van hasonl tapasztalata, mit javasoltok, hogy milyen vizsgálatra lenne érdemes elmenni?

Majd két hét múlva megyek dokihoz csak, vkinek van/volt hasonló tapasztalta? milyen vizsgálatra lenne érdemes elmenni?

Már 8 hónapja próbálkozunk, egyelőre semmi. Tavaly volt egy terhességmegszakításom a 15. héten kromoszóma rendellenesség miatt, az a terhesség pár hónap után sikerült.

bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

36é/nő

2023. aug. 10. 09:24
 1/1 anonim ***** válasza:
10 dpo amikor pozitív a teszt ha terhesség van
2023. nov. 12. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!