Mikor van peteérés?

Figyelt kérdés
Ha felugrik a hő akkor aznap vagy másnap van a pete érés?
2023. aug. 9. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtte volt, ovu után ugrik fel
2023. aug. 9. 08:46
 2/6 anonim válasza:
100%
Ez attól függ, hogy hány napos ciklusaid vannak. Altalában a ciklus közepén van a peteérést, tehát például egy 28 napos ciklus esetén, a 14. nap környékén van. Ha nincsenek kifejezett tüneteid (bő tojásfehérje szerű folyásod stb.) akkor nem igazán tudod pontosan megmondani, hogy neked éppen mikor van, viszont vannak ovulációs tesztek, amik pontosan megtudják mondani ovulálsz e.
2023. aug. 9. 08:47
 3/6 anonim válasza:
100%
Második vagyok, bocsánat, nem láttam a kis betűs részt :D. Azok alapján ahogyan az első mondja, az ovuláció után ugrik fel a hő.
2023. aug. 9. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha aznap voltunk együtt amikor felugrott, abból valószínűleg nem lesz baba? Sajnos a férjem munkája miatt így tudtuk megoldani csak. Reménykedhetek még?
2023. aug. 11. 08:23
 5/6 anonim válasza:
Szerintem még simán benne lehet a baba a pakliban :)
2023. aug. 12. 08:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Lassan kiderül.. :)
2023. aug. 21. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!