Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van, akinek 2 könnyü teherbees...

Van, akinek 2 könnyü teherbeesés után a harmadik nem ment?

Figyelt kérdés

34 vagyok, 2 gyerekem van, 27 és 30 éves szültem őket.Mindig is éreztem a peteérést,így a gyerekek elsőre sikerültek, problémamentes terhességből természetes úton születtek.

Annyira vágyom a harmadik babára, azt gondoltuk ő is gyorsan megfogan, de már 4. hónapja csalódnom kell.

Tudom nem sok idő, meg ne görcsöljek rá, de az érzéseimet nem tudom irányítani.

Igen, örüljek, hogy van 2 egészséges gyerekem, másnak 1 sincs, de én ugyanúgy vágyom a harmadikra, mint az elsőre és a másodikra vágytam.

2023. júl. 23. 10:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom. 🥺 Kitartás!🥰
2023. júl. 24. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Várjátok meg, míg késik? Mi értelme előre tesztelgetni? Csak magatokat idegesítitek. Ha várandósok vagytok, nem lesztek kevésbé azok a késés után sem. Ha meg csak kémiai, nagyon rossz a csalódás!

Kitartást kívánok Nektek!

2023. júl. 25. 01:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Sosem teszteltem még előre, de fura volt a pecsételés és furán is érzem magam, azért csináltam a tesztet, valahogy éreztem, hogy valami más.
2023. júl. 25. 04:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha tüneteid vannak már van HcG, akkor viszont egyértelmű a teszt. 🙂
2023. júl. 25. 10:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Simán elmennének PMS tüneteknek is. Kicsi hasszurka, derékcsípkedés viszont illatosított szetes zsákot használok és annakna szagától már rosszul vagyok, pedig jó régóta ugyanezt használjuk 😄
2023. júl. 25. 14:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Tesztelj, ha már késik!

🙏 Szorítok!

2023. júl. 25. 21:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gondoltam megírom.

Ma (nem) kellett volna megjönnie.

Úgy néz ki úton van a harmadik babánk!

Kép⬇️

[link]

Szurkoljatok, hogy minden rendbem menjen. 😊

2023. júl. 28. 09:15
 18/21 anonim ***** válasza:
De jó :) gratulálok. Nekem sajnos rendre, pontosan megjött. Kicsit szomorú vagyok, mert most egy időre fel kell függeszteni a dolgot, de legalább lesz 3 olyan hónapom, amikor nem kell a tüneteket figyelnem magamon és rendesen, nyugodtan el tudom intézni a vizsgálatokat.
2023. júl. 28. 10:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Mielőbbi 2 csíkos tesztet kívánok neked is. 🥰
2023. júl. 28. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Sok szeretettel gratulálok! ❤️
2023. júl. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!